Bermudos architektūrinio stiliaus namas pastatytas 2014 metais, visas sklypo plotas siekia 1,5 įspūdingo kraštovaizdžio akrų. Palmių apsuptame 1200 kvadratinių metrų ploto name įrengti net septyni prabangūs miegamieji, dvylika vonios kambarių, žinoma, privati sporto salė, kur aktorius galės palaikyti puikią fizinę formą. Prie pagrindinio namo pristatyti ir du svečiams skirti namai, kieme tyvuliuoja ir didžiulis baseinas, yra SPA, o visai netoliese – puikiausias paplūdimys.

Erdvę svetainėje įrėmina grindis siekiantys langai, sienas puošia meno kūriniai, o valgomajame patogiai gali įsitaisyti net keturiolika asmenų. Moderni virtuvė žavi ne tik erdvės pojūčiu, bet ir naujausiais dizaino sprendimais, užtikrinančiais, kad viskas, ko gali prireikti, yra po ranka, tačiau sumaniai paslėpta nuo pašalinių akių.

Antrame aukšte – pagrindinis miegamasis, pro kurio langus atsiveria įspūdinga panorama, iš jo patenkama į kone tokio paties dydžio drabužinę ir didžiulį vonios kambarį. Visai šalia – moderniai įrengta sporto erdvė.

Svečių namelyje – daug poilsio erdvių, didžiulis židinys ir netgi baras. Atvėrus prancūziško stiliaus duris – kvapą gniaužiantis vaizdas į vandenyną.

Kaip skelbia „Palm Beach Daily News“, S. Stalone namus įsigijo iš Ronaldo ir Cindy McMackingų, „Pan-Pacific Mechanical“ savininkų. Jie už šį nekilnojamo turto objektą 2018 metais paklojo 26, 65 mln. dolerių. Tai, kad per tokį trumpą laiką šio nekilnojamojo turto objekto kaina šoktelėjo net dešimt milijonų, labai aiškiai iliustruoja, kaip sparčiai kyla kainos prabangaus nekilnojamojo turto sektoriuje.

Pardavimo sandorio klausimais porai atstovavo brokeris Lawrence‘as Moensas iš „Lawrence A. Moens Associates“. Pirminė namo kaina buvo 37,85 mln. dolerių, tačiau ją teko kiek sumažinti. Įdomu tai, kad namas kadaise priklausė pačiam L. Moensui. 2012 metais įsigijęs objektą iš pirminio vystytojo, jis ėmėsi projektą plėsti.

S. Stallone, kuris jau yra gyvenęs Pietų Floridoje, ir 1999 metais pardavė namus netoliese „Coconut Grove“ už 16,2 mln. dolerių, ilgą laiką savo pagrindiniais namais vadino Beverli Hilsą, Kaliforniją, kur jo kaimynais buvo žiniasklaidos ir pramogų magnatas Summeris Redstone‘as ir Paulas Reiseris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)