„Paskutinės 2020-ųjų metų dienos. Dar niekada nebuvau tokia dėkinga už tai, kad esu sveika ir visavertiškai bendrauju su gamta“, – instagrame rašė aktorė, skelbdama nuotraukas bikiniu.

Šias fotografijas jau „pamėgo“ daugiau nei milijonas garsios moters socialinio tinklo sekėjų.

Kada tiksliai buvo padaryti šie vasara alsuojantys kadrai nėra žinoma. Gali būti, kad aktorė nusprendė naujų metų pradžią sutikti šiltuose kraštuose, iš kur dabar savo gerbėjams siunčia saulėtus sveikinimus.


Milijonai gerbėjų iš viso pasaulio savo ruožtu palinkėjo laimingų Naujųjų metų ir tiesiog negalėjo nepastebėti pritrenkiančios garsenybės figūros.

„Ar tu išvis sensti?“, „Dieve mano“, „Atrodai nuostabiai!“, „Neįtikėtinas grožis“, „Amžius neturi jokios galios prieš tave“, – tokiais ir panašiais komentarais internautai lepino Salmą.


Net jei dabar aktorė lepinasi saulės voniomis, Kalėdas ji sutiko su šeima Prancūzijoje – Louise Gaultier, jos vyro Françoiso-Henrio Pinaulto mamos, namuose. Kaip anksčiau Salma yra minėjusi, vakarienė pas jos anytą visada yra didelis įvykis.


S. Hayek ir jos vyras šiemet atšventė savo 11-ąsias vedybų metines. Dėl karantino aktorė bei jos šeima sulėtino gyvenimo tempą ir daugiausiai laiko praleidžia namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)