„Laimingų Naujųjų metų visiems! – instagrame savo milijonams sekėjų rašė Coco. – Tai buvo ir mūsų su Ice-T 20-osios metinės ir, užuot rengę didelius vakarėlius šiais metais, kaip planuota, nusprendėme nueiti pavakarieniauti su nedideliu draugų būriu, taip kartu pasitinkant Naujuosius metus. Šiemet tai padarė ir vyresnioji Ice-T dukra Tesha, buvo graži privati naktis... Į sveikatą.“

Visgi didžioji moters sekėjų dalis dėmesį atkreipė ne į sveikinimą, o į jos įvaizdį. Nuotraukose matyti, kad Coco pasirinko permatomą suknelę, kuri beveik nepaliko vietos vaizduotei (daugiau fotografijų pamatysite braukdami į dešinę).


„Viršutinė suknelės dalis tokia permatoma, kad galiu matyti spenelius“, – po nuotrauka tiesiai šviesiai rėžė viena iš Coco sekėjų.

Tiesa, garsenybė nė kiek nesutriko sulaukusi tokių komentarų ir atšovė: „Taip! Ice-T patinka perregimi drabužiai. Jis pats tai išrinko. Matavausi gal 10 suknelių, bet ši jam patiko labiausiai“.

Nors neįprastas įvaizdis išties ne vieną internautą išmušė iš vėžių, atsirado ir giriančių už drąsą.

„Norėčiau būti tokia drąsi, kaip tu. Atrodai nuostabiai“, – brūkštelėjo kita sekėja.

Coco labiausiai išgarsėjo po to, kai su vyru drauge nusifilmavo realybės šou apie jų šeimą „Ice Loves Coco“.

Erotiniu modeliu dirbusi Coco karjerą pradėjo nuo paauglystės. Su būsimu vyru Ice-T ji susipažino būdama beveik 23-ejų. Iki tol ji ne tik dirbo modeliu, fotografavosi intymiems kalendoriams, bet ir dalyvaudavo bikini konkursuose.

Štai, kaip Coco atrodė jaunystėje ir kaip atrodo dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)