Per „Spotify“ transliuota Sasekso kunigaikščio ir kunigaikštienės sukurta bei vedama tinklalaidė yra specialiai šventėms skirtas „Archewell Audio“ epizodas, susietas ir su 2020-ųjų pabaiga, ir su 2021-ųjų pradžia.

Transliaciją sutuoktiniai užbaigė daina, kuri jiems, kaip sakė princas Harry, yra labai reikšminga, nes kalba apie misiją skleisti šviesą, rašoma portale „People“.

„Daina „This Little Light of Mine“ skambėjo pačioje mūsų tuoktuvių ceremonijos pabaigoje, kai leidomės bažnyčios laiptais, – pratęsė vyro mintį M. Markle. – Kaip tik tą muziką norėjome girdėti pačioje bendro savo gyvenimo pradžioje. Juk, kaip žinia, „ne tamsa išsklaido tamsą, o tik šviesa tai gali.“

„Šios dainos siunčiamą žinutę mes laikome labai prasminga. Joje kalbama apie kiekviename iš mūsų glūdinčią galią paversti šį pasaulį geresne vieta“, – pridūrė princas Harry.

Dainą atliko Karen Gibson suburtas ir diriguojamas choras „The Kingdom Choir“, teikęs muzikinį apipavidalinimą per 2018-ųjų gegužę įvykusias M. Markle ir princo Harry vestuves Vindzoro pilies Šv. Jurgio koplyčioje.

Prie tinklalaidėje dalyvavusių įžymybių, tokių kaip Eltonas Johnas, Tyler Perry, Stacey Abrams, Jamesas Cordenas ir kt., prisijungė ir vienas ypatingas svečias – poros sūnelis Archie. Jam dabar 19 mėnesių. Pačioje epizodo pabaigoje M. Markle ir princas Harry leido mažyliui pasireikšti per mikrofoną.

„Gali pakalbėti į [mikrofoną]“, – paragino princas Harry.

„Archie, ar smagu?“ – paklausė M. Markle.

„Smagu?“ – perklausė Archie.

„Smagu!“ – pakartojo M. Markle.

Archie, žinoma, padedamas tėvų, net perdavė klausytojams specialų palinkėjimą.

„Kartok paskui mane. Jau pasirengęs? Laimingų...“ – pradėjo princas Harry.

Archie kartojant po vieną žodį išėjo frazė „Laimingų Naujųjų metų“.

Debiutinėje tinklalaidėje 39-erių M. Markle ir 36-erių princas Harry paprašė gerai žinomų savo bičiulių trumpai apžvelgti 2020-uosius.

„Kadangi priartėjome prie metų pabaigos ir žvelgiame į ateitį, prisiminkime išmoktas pamokas apie tai, kaip svarbu rūpintis vieniems kitais ir kokie prasmingi mūsų ryšiai, net ir tada, kai fiziškai nėra įmanomi“, – kalbėjo princas Harry.

„Pamanėme, ar ne vertėtų susikviesti keleto visus įkvėpti gebančių žmonių – žmonių, kuriais patys žavimės – ir išklausyti jų minčių apie tai, ko jie pasimokė iš 2020-ųjų. Taigi, kreipėmės ir į savo draugus, ir į daugybę kitų žmonių – aktyvistų, poetų...“ – vardijo M. Markle.

„...sportininkų, rašytojų...“ – pratęsė princas Harry.

„...mokytojų ir menininkų – žmonių iš įvairių sričių“, – užbaigė M. Markle.

Pranešimas apie nusimatančią kelių metų partnerystę tarp naujosios M. Markle ir princo Harry kompanijos „Archewell Audio“ ir platformos „Spotify“ buvo paskelbtas visiškai neseniai.

Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė ketina parengti seriją originalių tinklalaidžių. Kaip nurodoma pranešime spaudai, transliacijų misija – suburti žmones suteikiant galimybę dalytis patirtimi, savomis istorijomis ir vertybėmis.

Pirmąją poros vedamą laidą galite išgirsti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)