Pora pirmą kartą pasidalino dukrelės, kurią jiedu pavadino Blue Jerusalem vardu, nuotraukomis. Sužadėtiniai pozavo žurnalui „Hola“ ir davė interviu apie pasikeitusį gyvenimą bei tai, kad judviejų mažylė gimė su įgimtu gomurio nesuaugimu (dar vadinamu vilko gomuriu).

Ką tik tėvais tapę įsimylėjėliai nė nesiruošė slėpti fakto, kad jų vaikelis turi patologiją, kuri įprastai pasitaiko vienam iš 700-800 naujagimių. Veikiau priešingai – jie noriai dalijosi savo patirtimi ir tikino esantys pasiryžę remti su tuo susiduriančias šeimas.

„Su didele meile mes norime pasidalinti savo dukters gimimo istorija. Džiaugiamės, kad pagaliau galite ją pamatyti. Blue Jerusalem gimė su „gomurio plyšiu“ (įgimtu gomurio nesuaugimu – red. past.).

Mūsų širdis ir siela buvo iškart su dukra, bet ir su tomis šeimomis, kurios susiduria su ta pačia situacija, nes taip nutinka vienam vaikui iš 700. Mums pasisekė su puikia gydytojų komanda ir netrukus jie atliks operaciją, kuri padės mūsų dukrai gyventi normalų gyvenimą. Bet ne visos šeimos turi tokią galimybę, todėl nusprendėme apie tai pakalbėti plačiau ir palaikyti fondus, kurie padeda tokioms šeimoms“, – pasakojo G. Vacchi.

Delfi primena, kad pora susipažino prieš kelis metus vieno iš verslininko muzikinių klipų filmavimo aikštelėje. Milijonierius prisipažįsta, kad jį tiesiog pribloškė „neįtikėtinai seksuali“ Sharon.

Nors Gianluca ir sakė, kad modelis iš pradžių vaidino sunkiai prieinamą, galiausiai ji pasidavė: „Ji tikrai mane iš pradžių kaip reikiant prikankino. Tas tiesa. Maniau, kad jau tą patį vakarą įsipainios į mano kerų žabangas, bet labai klydau“.

Paklaustas apie 27 metų skirtumą, verslininkas atsakė, kad jam tai nesvarbu: „Manęs tai visai nejaudina. Nors barzda jau pražilusi, mano entuziazmas kaip penkiolikmečio“.

Sharon pridūrė: „Gian tarsi atversta knyga, iš kurios kiekvieną dieną išmokstu ko nors naujo. Energijos ir polėkio jam tikrai galėtų pavydėti penkiolikmečiai“. Gianluca pajuokavo, kad reikėtų jį lyginti su aštuoniolikmečiu, nes nuo tada jau galima vairuoti.

Gianluca ir Sharon buvo prisipažinę, kad dar neplanavo tapti tėvais, tačiau yra labai laimingi ir nekantriai laukė šeimos pagausėjimo.

Iš ankstesnių santykių Gianluca turi dukrą Ginevrą Mavillą, ji gimė 2002 metų liepą Italijoje. Prieš tai italas mezgė santykius su supermodeliu Giorgia Gabriele, tačiau 2017 metais jų keliai išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)