Kaip skelbia REN TV, įvykio vietoje, kur buvo aptiktas 46-erių metų I. Šafirovos kūnas, dabar dirba specialistai. Zona aptverta nuo smalsuolių akių. Teisėsaugos pareigūnai ir tyrimo institucijos tiria rusės mirties aplinkybes.

Šiuo metu žinoma tik tiek, kad pastaruoju metu moteris išgyveno sudėtingą laikotarpį – neseniai išsiskyrė su verslininku Borisu Šafirovu. Tiesa, iš šalies Irinos gyvenimas atrodė kaip tikra pasaka.

Rusijos žiniasklaidoje I. Šafirova vadinama vakarėlių liūte, moteris nuolat dalyvavo šou verslo renginiuose, artimai bičiuliavosi su daugeliu garsių damų, įskaitant buvusią Rezo Gigineišvili žmoną – Nadieždą Obolentsevą. Jų bendras nuotraukas blizgančių žurnalų svetainėse regėdavo visa šalis.

Liudininkų teigimu, moters kūnas antradienį pastebėtas per pietus.

Be mamos liko trys vaikai, skelbia starhit.ru.

Žinomos moters socialiniuose tinkluose jau pasipylė užuojautos artimiesiems kupinos žinutės. Ne vienas internautas stebisi, kaip galėjo įvykti tokia baisi nelaimė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)