Kai vaidino šiame filme, T. Momsen buvo vos septynerių. Ji sakosi besidžiaugianti galėjusi tapti daugelio tiek metų Kalėdų klasika laikomo filmo dalimi, rašo people.com.

„Man regis, žmonėms patinka filmas apie Grinčą, nes paprasčiausiai pati istorijos esmė yra labai miela ir džiuginanti širdį, ji neša labai gražią žinutę. Ji paliečia širdį, nesvarbu, kokio amžiaus būtumei sulaukęs. Manau, būti to dalimi – tiesiog nuostabus dalykas“, – kalbėjo T. Momsen.


„Smagu, kad kiekvienais metais filmas vėl prisimenamas ir rodomas – yra ko laukti. Atrodo, jis tarsi atneša laimės ir džiaugsmo visiems jį žiūrintiems“, – pridūrė T. Momsen.

Prisimindama „Kaip Grinčas Kalėdas vogė“ filmavimą, T. Momsen kalbėjo apie darbą drauge su Grinčą vaidinusiu Jimu Carrey. Ji tikina visuomet branginsianti šį prisiminimą.

„Pamenu, kad jis buvo nepaprastai mielas ir rūpestingas. Tačiau jis dirbo labai kruopščiai ir sistemingai. Nors buvau dar visai nedidelė, menu, kaip stebėdavau jį ir galvodavau: „Na, štai, dabar stebiu, kaip dirba tikras aktorius“, – prisiminė aktorė ir dainininkė.

Serialo „Liežuvautoja“ („Gossip Girl“) žvaigždė taip pat prisipažino, kad filmuojant „Kaip Grinčas Kalėdas vogė“ jai pirmą kartą teko dėvėti peruką, pasipuošti dirbtinėmis blakstienomis ir būti su dirbtiniais dantimis.


Visgi T. Momsen atskleidė buvusi dar kiek per maža tokiems dirbtiniams dalykams, kuriuos dėvi išgalvoto Whoville‘io miestelio personažai.

T. Momsen taip pat prisiminė daugybę įvairiausių „apmokymų“, kurių metu ji mokėsi filme demonstruojamų triukų. „Jaučiausi tarsi stovykloje“, – šyptelėjo T. Momsen.

Tačiau žvaigždė aiškina, kad jai labiausiai įstrigo filmo muzika – ko gero, todėl, jog šiandien ji yra dainininkė.

„Man rodos, dalykas, kurį geriausiai prisimenu iki dabar ir kuris man itin svarbus šiandien, kai esu jau suaugusi, buvo tas pirmas kartas, kai įžengiau į įrašų studiją ir pradėjau dirbti su nuostabiuoju Jamesu Horneriu“. Aš niekados neužmiršiu, kaip įžengiau į jo puikiąją studiją, užsidėjau ausines ir pirmą kartą dainavau į mikrofoną – dainavau „Where Are You Christmas“, – pasakojo T. Momsen.


T. Momsen sakė, kad ši muzikinė patirtis filme galiausiai turėjo didžiulę įtaką jos karjerai.

„Tai buvo nepaprastai didžiulę įtaką mano gyvenimui turėjusi akimirka, nes būtent tada aš supratau: „Noriu visą likusį gyvenimą kurti muziką. Man nepaprastai patinka būti įrašų studijoje“, – sako dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)