Buvusi jos namų tvarkytoja Liudmila Dorodnova pasakojo, kad vienas A. Pugačiovos gerbėjas buvo labai ryžtingai nusiteikęs. Jaunas vyras dvi savaites gyveno ant stogo virš dainininkės buto ir periodiškai įlipdavo į jos butą per langą. Jis vogė maistą iš jos šaldytuvo, kol A. Pugačiova buvo išvykusi į gastroles. Beje, į brangenybes ir pinigus, kurių buvo bute, įsimylėjėlis nepretendavo.

„Jis norėjo ją vesti! Iš daiktų jis tik paėmė grotuvą, kad galėtų klausytis jos kasečių, o taip pat skutimosi reikmenų“, – prisimena namų tvarkytoja.

Ala Pugačiova

O pastaruosius 30 metų L. Dorodnova dirbo Filipo Kirkorovo namuose. Moteris susidraugavo su pramogų verslo karaliumi ir laikė jį savo sūnumi.

„Aš nenorėjau turėti savų vaikų. Aš myliu Filipą, man jis visuomet buvo kaip mano vaikas“, – kalbėdama apie dainininką sakė ji.

Neseniai moteris nustojo dirbti dainininkui ir išėjo į pensiją. Ji nusprendė pasirūpinti savo gyvenimu. Buvusi namų tvarkytoja tikina, kad pinigų jai užtenka visiems būtiniems dalykams. Be to, ji turi savo būstą.

„Kalbant apie pinigus, Filipui visuomet viskas buvo gerai. Dabar gaunu 20 tūkst. rublių pensiją. Man jau reikia savimi pasirūpinti, plastinių operacijų nesidarysiu, bet vis tiek“, – svarstė Liudmila.

Buvusi F. Kirkorovo namų tvarkytoja jaudinasi, kad galėjo jį kažkuo įžeisti. Juk tuomet, kai rūpinosi jo buitimi, ji duodavo ir neprašytų patarimų. NTV kanalo laidoje „Susiėjo žvaigždės“ ji kreipėsi į dainininką su atsiprašymu.

„Filipėli, jeigu esi manimi nepatenkintas, atleisk. Tiesiog žinok, kad tave mylėjau ir myliu. Po tavęs jau niekur nebeisiu“, – sakė ji.

L.Dorodnova yra labai prisirišusi prie F. Kirkorovo ir A. Pugačiovos vaikų. Ji sveikina juos gimtadienio proga ir periodiškai padeda auklėjimo klausimais.

„Turiu Kristiną, pavyzdžiui, ir jos Klava mane dievina, ir aš ją. Kartais matomės“, – prisipažino Liusia.

Ji didžiuojasi, kad tiek laiko praleido garsioje šeimoje. Daugelis net siūlo Liudmilai parašyti knygą apie įdomų atlikėjų gyvenimą, tačiau ji mano, kad neturi teisės atskleisti intymių detalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)