Džiugiąją naujieną pranešė Vladikaukazo žiniasklaida. Jos teigimu, naktį iš gruodžio 12-osios į 13-ąją MiyaGi ir jo sutuoktinei Ilonai gimė mergaitė. Įdomu tai, kad reperis tapo tėvu per savo 30-ąjį gimtadienį, skelbia starhit.ru.

Interneto naudotojai užvertė A. Kudzajevą sveikinimais. Visgi kol kas dainininkas niekaip nereaguoja į komentarus. Gali būti, kad reperis šią informaciją norėjo išlaikyti paslaptyje. „Sveikinu su gimtadieniu ir susilaukus dukrelės! Linkiu viso ko geriausio, legenda!“; „Čia tai bent! Geriausia metų naujiena!“; „Būk laimingas! Tu to nusipelnei labiau nei kas nors kitas!“ – jausmingai rašė gerbėjai.

Priminsime, kad prieš trejus metus MiyaGi neteko vaiko: jo pusantrų metukų amžiaus sūnus iškrito pro buto langą devintame aukšte. Mažylis neturėjo jokių šansų išgyventi ir nuo patirtų sužalojimų mirė vietoje.

Tą dieną reperio nebuvo namuose. Sūnų prižiūrėjo Ilona, kuri vos minutėlei išėjo į kitą kambarį. Langas buvo pravertas norint pravėdinti butą. Berniukas užsiropštė ant palangės, pradėjo tampyti lango rankeną, ir langas dar plačiau atsidarė.

A. Kudzajevas nekaltina žmonos. Priešingai – sunkią akimirką palaikė mylimąją ir išsaugojo santuoką.

Po tragedijos MiyaGi savo karjeroje padarė pertrauką. Vėl pradėti kurti reperis sugebėjo tik po aštuonių mėnesių.

„Patys suprantate, smarkiai pasikeitė gyvenimas. Net keista, kad dabar apie tai kalbame, bet reikia! Reikia veikti, reikia dirbti, nes priešingu atveju galima išsikraustyti iš proto“, – atviravo jis.

Tragedijos detalės

Kaip pranešė dainininką pažįstantys žmonės, incidentas nutiko daugiaaukščiame name, stovinčiame Viršutinės Maslovkos gatvėje. Atvykusiems gydytojams nepavyko išgelbėti berniuko, jis mirtinai susižalojo. Yra žinoma, kad tragedijos liudininkais tapo keletas praeivių.

Remiantis patikslinta informacija, nelaimė nutiko dieną. Incidento vietą atitvėrė skubiosios pagalbos tarnybų darbuotojai. Netrukus reperio kūrybai skirtose internetinėse bendruomenėse gerbėjai suskubo reikšti užuojautą.

„Žliumbiu nuo ryto, kai perskaičiau naujieną lenta.ru. Kokia baisi nelaimė. Tiesiog trūksta žodžių. Plyšta širdis“; „Didžiulė nelaimė. Tepriima jį Dievas dangaus karalystėn! Linkiu tėvams ir artimiesiems stiprybės ištverti skausmą“; „Labai gaila mažylio“; „Užuojauta šeimai“, – prieš trejus metus rašė socialinių tinklų naudotojai.

Vėliau paaiškėjo, kad pirmasis iškritusį berniuką pastebėjo kurjeris. Jis išėjo į lauką su kita namo gyventoja. Regis, tada vaikas jau buvo miręs. Paskui iš laiptinės išbėgo reperio žmona, pagriebė savo sūnų ir nusinešė į laiptinę.

MiyaGi atvažiavo po valandos, jį ištiko isterijos priepuolis. Pirmame laiptinės aukšte vyras pradėjo siautėti ir daužyti viską, kas pasitaikė jo kelyje. Reperis susižalojo ranką, ir įvykio vietoje buvę gydytojai suteikė pirmąją pagalbą.

Vladikaukaze gimęs A. Kudzajevas pastaruoju metu gyvena Maskvoje. MiyaGi koncertuoja su kolega Endspiel. Jų kūriniai yra gana populiarūs internete, o vaizdo klipai peržiūrimi milijonus kartų. Duetas išleido net kelis albumus.

Bene populiariausias kūrinys – „I Got Love“ – peržiūrėtas net 476 mln. kartų:

Vladikaukaze A. Kudzajevo šeimą žino daugelis. Atlikėjo tėvas – garsus chirurgas, Šiaurės Osetijoje veikiančio Ortopedijos ir estetinės chirurgijos centro vadovas. MiyaGi taip pat įgijo medicininį išsilavinimą, tačiau vėliau persigalvojo ir nusprendė nebebūti gydytoju. Kaip reperis pasakojo interviu metu, jam gerai sekėsi operuoti ir tikriausiai būtų nemažai pasiekęs traumatologijos arba plastinės chirurgijos srityje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)