Kaip skelbia mk.ru, D. Bilanas įsigijo kosminius pinigus atsiėjusį naują namą Serebryany Bor regione – miško parke šiaurės vakarų Maskvoje.

Televizinėje laidoje „Jūs nepatikėsite“ teigta, kad naujoji atlikėjo rezidencija išties prabangi. Pro būsto langus atsiveria įstabi panorama. Be to, nepraleista progos paminėti, kad šis pirkinys Dimai atsiėjo solidžią sumą – 4,6 mln. JAV dolerių (330 mln. rublių).

Dima Bilanas

Kiek anksčiau D. Bilanas turėjo kitus namus Maskvoje, tačiau vietos žiniasklaidai sužinojus per daug apie atlikėjo asmeninį gyvenimą, kilo problemų, prasidėjo kaimynų apkalbos. Be to, atlikėjas neseniai buvo apvogtas. O naujasis būstas yra saugomoje teritorijoje.

Naujo lizdelio džiaugsmais nusprendė pasidalinti ir pats popmuzikos atlikėjas, pasidalindamas nuotrauka iš namų prie karališkos eglutės. Nors kadras tik vienas, Dima jau spėjo sulaukti begalės reakcijų.

Dainininkas prisipažino, kad jam nepatiko ankstesnių namų interjeras. „Aš gyvenau pusiau tamsiame name – plytos, tamsus medis, tamsus parketas, bet dabar norėjau šviesos“, – sakė D. Bilanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)