Futbolo klubo „Chelsea“ savininko dukra pasidalino kadru, kuriame – besiilsinti kartu su mylimuoju, skelbia spletnik.ru.

„Štai kur dabar labiausiai noriu būti“, – prie nuotraukos parašė milijardieriaus dukra.


„Laimė prašosi santūrumo“, – prie kitos nuotraukos prirašė Sofija.


Žinoma, kad Sofija ir jos mylimasis gyvena Anglijoje. Jie savaitgalius dažnai leidžia vasarnamyje Pitersfilde, Vakarų Sasekse. Galima daryti išvadą, kad antroji Sofijos pusė gyvena ramų tylų gyvenimą, neturintį nieko bendro su viešumu: nei jo vardo, nei ką jis veikia gyvenime, žurnalistams sužinoti nepavyko.

Sofija – trečiasis R. Abramovičiaus vaikas iš santuokos su Irina Abramovič. Po skyrybų 2007 metais jiems pavyko išsaugoti draugiškus santykius ir abu sėkmingai auklėja vaikus. 2018 metais Sofija baigė studijas elitiniame Londono universiteto „Royal Holloway“ koledže ir gavo „vadybos ir marketingo specialybės“ diplomą. Mergina nuo vaikystės domisi žirgais ir kelionėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)