Įsimylėjėliai, pasirodę Majamyje surengtame prašmatnaus butiko atidaryme, laikėsi už rankų ir atrodė švytintys iš laimės.

Fotografų blykstėmis pasidžiaugę sužadėtiniai dėvėjo stilingus jaunatviškus drabužius. Vėl trypdama senyvo amžiaus žmonėms taikomus standartus Jocelyn nuo galvos iki kojų pasipuošė odiniais drabužiais, prie kurių priderino blizgančiu sakalo motyvu puoštą palaidinę ir kaubojiškus batus. Tuo tarpu dizaineris pasirinko jaunatvišką baltų marškinėlių su dailios šviesiaplaukės atvaizdu ir lieknas kojas išryškinančių klasikinių kelnių derinį. Žinoma, nė vienas nepamiršo ir šiomis dienomis svarbaus įvaizdžio akcento – apsauginių kaukių, kurias tik trumpam nusiėmė pozuodami fotografams.

Pora susižadėjo 2017 metais. Mados dizaineris gerokai vyresnei mylimajai ant piršto užmovė žiedą su 32 karatų deimantu, kuris, kaip anksčiau aptarė žiniasklaida, vertas ne vieno milijono dolerių.

Susitikinėti Jocelyn ir Lloydas pradėjo prieš 15 metų, o prieš dvejus metus ketino susituokti, tačiau to nepadarė iki šiol.

Su žiniasklaida kalbėdamas apie išskirtinę mylimosios išvaizdą, Lloydas tikino, kad ji niekada nesidariusi jokių plastinių operacijų.

„Nesuprantu, kodėl spaudoje ji vadinama „moterimi-kate“. Jocelyn visada taip atrodė. Niekada nesiėmė priemonių kažkaip keisti savo veidą. Mačiau jos šešiolikmėtės nuotraukas – ji lygiai taip pat atrodo ir šiandien“, – sužadėtinę gynė Lloydas.

Dizaineris ilgus metus kovėsi su vėžiu, o praėjusiais metais, sulaukęs puikių žinių iš medikų, pats ryžosi jauninančiai veido procedūrai. 2013 metais jam buvo diagnozuota limfoma. Operacijos metu iš srities pažastyje buvo pašalintas apelsino dydžio auglys.

2017 metais Jocelyn ir Lloydo nuotykiai atsidūrė žiniasklaidos antraštėse. Pirmą valandą nakties kaimynai buvo priversti iškviesti policiją, kai išgirdo riksmus, sklindančius iš jų namų. Atvykusi policija čia rado ne tik indų duženas ant grindų, tačiau ir apdraskytą Jocelyn kaklą bei įpjautą Lloydo kaktą. Pora teisinosi, kad pavakarieniavę užsiiminėjo pavojingais sekso žaidimais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)