Filmo kūrėjams artimi šaltiniai „Reuters“ ir „Variety“ sakė, kad garso įrašas, kurį pirmieji gavo „The Sun“ žurnalistai, yra autentiškas.

Įraše, kuris sparčiai plinta socialinėje žiniasklaidoje, T. Cruise‘as kreipiasi į du konkrečius žmones, kaip spėjama, esančius per arti vienas kito ir taip pažeidžiančius saugaus atstumo reikalavimą.

„Jeigu dar kartą pamatysiu tokį elgesį, jūsų čia, po velnių, nebeliks“, – plūstasi aktorius.

Iš viso įrašas trunka pusketvirtos minutės.


„Mes turime rodyti pavyzdį, geriausią pavyzdį. Holivudas vėl kuria filmus tik dėl mūsų. Nes mumis tiki ir pasitiki, tuo, ką mes darome. Kiekvieną suknistą naktį kalbuosi telefonu su kino studijomis, draudimo kompanijomis, prodiuseriais, jie žiūri į mus ir naudojasi mumis kaip pavyzdžiu kurti, dirbti. Šikniai, mes sukuriame tūkstančius darbo vietų. Kad daugiau to nematyčiau. Niekada!“, – įraše teigia T. Cruise‘as.

Dėl COVID-19 nukentėjo labai daug sektorių, šiuo metu kino studijų darbas leidžiamas tik laikantis itin griežtų saugumo reikalavimų. Naujausio „Neįmanomos misijos“ filmo darbai pandemijos pradžioje buvo nutrūkę.

„Negali būti jokių atsiprašymų Galite žmonėms, netenkantiems suknistų namų, paaiškinti, kad darbą prarado, nes uždaro mūsų pramonę. Ji nebepadės padėti maisto ant jų šeimos stalo, nesumokės už koledžą. Štai apie ką galvodamas užmiegu kiekvieną naktį – apie šios suknistos kino pramonės ateitį“, – emocijų nevaldė aktorius ir prodiuseris.

Ir tęsia toliau savo tiradą: „Viską jums sakiau, o dabar to reikalauju, ir jeigu negalite man to duoti, jums čia ne vieta. Mes nenutrauksime tos suknistos juostos filmavimo! Ar aišku? Jeigu dar kartą pamatysiu tokį elgesį, jūsų čia, po velnių, nebeliks“.

Tomas Cruise'as filmavimo aikštelėje

Po kelių minučių galima pajusti, kaip T. Cruise‘o įsiūtis ima slopti. Jis dar kartą pakartoja, kad filmavimo komanda turi jausti atsakomybę ir kad, nesilaikant saugumo protokolų, filmo darbai bus nutraukti, dėl ko žmonės liks be darbo.

Kol kas neaišku, kada tiksliai darytas įrašas. Trečiadienį Londone įsigaliojo nauji kovos su koronavirusu susiję ribojimai, nebeveikia barai, alinės ir restoranai, leidžiamas tik maistas išsinešti. Taip pat nevyksta jokie kultūriniai renginiai, draudžiami susibūrimai uždarose erdvėse.

Remiantis naujais ribojimais, filmų ir televizijos laidų filmavimai gali vykti, tikina „Film London“. Nepaisant to, egzistuoja itin griežti protokolai, kurių kino kūrėjai privalo paisyti: tai ir saugaus atstumo laikymasis, ir įrangos dezinfekcija, ir filmavimo komandos personalo skaičiaus ribojimai.

Kaip skelbia „Reuters“, septintosios juostos „Neįmanoma misija“ filmavimo darbai nutrūko vasarį, kai buvo filmuojama Italijoje. Projektas atnaujintas rugsėjį, o gruodį persikėlė į Londoną. Filmo premjerą „Paramount Pictures“ planuoja 2021 metų lapkritį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)