K. Russellas ir G. Hawn papasakojo leidiniui „People“ apie savo ilgo bendro gyvenimo paslaptį, kuri, pasak, jų labai paprasta.

„Tereikia norėti būti kartu. Nemanau, kad yra kitų būdų“, – sakė 75 m. G. Hawn.

K. Russellas (69 m.) pridūrė: „Tokiems žmonėms kaip mes santuokos liudijimas neduos daugiau, nei turime. Na nežinau. 40 metų nepakanka, norint pasakyti „taip“.“

Goldie jį pataisė: „Na, mes dar negyvename kartu 40 metų.“

Pora susilaukė sūnaus Wyatto Russello, kuriam dabar 34 m. Goldie iš ankstesnės santuokos su Billu Hudsonu turi dukterį kate Hudson (41 m.) ir sūnų Oliverį Hudsoną (44 m.). Kurtas su buvusia žmona Season Hubley turi sūnų Bostoną (40 m.).

K. Russello ir G. Hawn bendras gyvenimas trunka 37 metus – nuo 1983 m.

Jie susipažino 1966 m., kuriant filmą „The One and Only, Genuine, Original Family Band“ („Vienas vienintelis, tikrieji šeimos ryšiai“), o pora tapo, 1983 m. nusifilmavę kino juostoje „Swing Shift“ („Netikėti pokyčiai“; filmas pasirodė 1984 m.).

Goldie yra sakiusi apie vaikų asmeninius gyvenimus: „Oliveris laimingai vedęs, Wyattas laimingai vedęs. Kate buvo ištekėjusi, santuoka iširo, dabar ji – su nuostabiu žmogumi, abejoju, ar ji dar tekės. Visi esame kūrę santuokas, bet kartais jos nebūna sėkmingos.“

Oliveris vedęs Erinn Bartlett, aktoriai susituokė 2006 m. birželio 9 d. Meksikoje, Šv. Luko kyšulyje. Jie augina sūnus Wilderį (13 m.), Bodhį (10 m.) ir dukterį Rio (7 m.).

Lapkritį Wyattas su žmona Meredith Hagner pranešė, kad netrukus susilauks pirmagimio.

2000 – 2006 m. Kate buvo ištekėjusi už roko muzikanto Chriso Robinsono, jie turi sūnų Ryderį Russellą Robinsoną (16 m.). Kate taip pat susilaukė sūnaus Binghamo Hawno Bellamy (9 m.) su buvusiu sužadėtiniu Mattu Bellamy.

Nuo 2016 m. ji ir Danny Fujikawa yra pora (jie buvo pažįstami apie 20 metų). jie susilaukė dukters Rani Rose Hudson Fujikawos (2 m.).

Goldie teigė: „Esmė – ne santuoka. Svarbiausia – žmonės, santykiai, noras būti kartu. Tai svarbiausia, nes jei tikrai nori, turėsi tai. Kažko tenka ir atsisakyti, tačiau gyvenimo kartu džiaugsmas, galėjimas naktį paliesti kito kojų pirštus – nuostabūs jausmai.“

Pora vėl vaidins filme „The Christmas Chronicles: Part Two“ („Kalėdų kronikos, 2 d.“). Pirmoje dalyje „The Christmas Chronicles“ („Kalėdų kronikos“) 2018 m. Goldie atliko epizodinį vaidmenį. Šių metų filme ji vaidins Kalėdų senio žmoną, o Kurtas vėl atliks Kalėdų senio vaidmenį.

Pora trečią kartą pasirodys drauge kine nuo tada, kai pradėjo susitikinėti.

Pirmas filmas, kuriame jie vaidino jau būdami pora, yra 1987 m. romantinė juosta „Overboard“ („Už borto“).

Goldie pasakojo, kad per šventes jaučia ypatingą dėkingumą už šeimą ir už meilę: „Svarbu jausti dėkingumą, tai naudinga smegenims, širdžiai ir sveikatai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)