„Su mylimuoju pabėgome nuo visų ir atskridome pailsėti“, – parašė buvusi primabalerina ir paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip ją šiltai pasitinka Maldyvų gyventojai. Šią salų valstybę A. Voločkova vadina „rojumi Žemėje“, informuoja ria.ru.


Moters teigimu, sprendimas „išskristi iš šaltos ir drėgnos Maskvos“ buvo priimtas spontaniškai, tačiau kelionės tikslas pasirinktas neatsitiktinai: per pastaruosius 10-imt metų A. Voločkova Maldyvuose svečiuojasi jau 17 kartą.

Beje, jos įrašo apie prabangų poilsį komentuoti negalima, tik spausti „Patinka“. Arba nespausti.


A. Voločkova skęsta skolose

Visai neseniai lenta.ru paskelbė, kad garsioji balerina skęsta skolose ir atsisakė apmokėti butų ūkio sąskaitas. Apie finansines bėdas ji pati papasakojo laidoje „Žvaigždės susiėjo“, kurios įrašas buvo paskelbtas NTVYouTube“ kanale.


„[Skolų], tiesą sakant, prisikaupė daug, bet tikslias sumas žino mano buhalteris. Turiu nemažai nekilnojamojo turto“, – prisipažino A. Voločkova.

Ankstesnė daugiabučius administruojanti įmonė kiekvieną mėnesį buvusiai balerinai siųsdavo 60 tūkst. rublių dydžio sąskaitą.


„Dabar nebemoku. Tvarkingai mokėjau ketverius metus, kol gyvenau tame name, bet paskutiniuosius metus su kaimynais tiesiog nusprendėme protestuoti, nes tokios sumos – visiška neteisybė. Paprašiau administruojančios įmonės pateikti ataskaitą, už ką mokame pinigus. Kai nustojau mokėti už papildomas paslaugas, išskyrus elektros energiją, dujas ir vandenį, mane palaikė kaimynai, o dabar pasikeitė administruojanti įmonė“, – paaiškino moteris.


Liepos mėnesį A. Voločkova gavo baudą už kelionę į Žemutinio Naugardo srityje esantį Divejevo kaimą, kuriame buvo įvestas karantinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)