Anksčiau su modeliu Deimante Andriuškaite šiltus jausmus puoselėjęs aktorius 2019-aisiais socialiniuose tinkluose paskelbė žinią apie naują mylimąją, kuri netrukus turėtų tapti jo žmona. Tai buvo vienas iš paskutinių viešų įrašų, kuomet M. Cimarro dalijosi meilės reikalais. Įprastai kubietis savo asmeninį gyvenimą slepia.

Būtent dėl šios priežasties jo naujasis įrašas, skirtas mylimajai, maloniai nustebino jo gerbėjus. Milijoną sekėjų instagrame turintis Mario pasidžiaugė gerai besiklostančiais santykiais ir užsiminė, kad jis ir Bronislava švenčia, kaip spėjama, romantiškos draugystės metines.

„Nuo to momento, kai susipažinome, kai pasisiūliau padaryti tavo nuotrauką, žinojau, kad mes puikiai tinkame.

Geriausia mano dalis esi tu, su tavimi niekada nebūnu vienas... Tu pasėjai mano širdyje ugnį ir įnešei ramybės į mintis.

Laimingų antrųjų sukaktuvių, mažute!“ – rašė jis ir pasidalino judviejų romantiškos draugystės akimirkomis.

Delfi primena, kad muilo operų žvaigždė M. Cimarro sužadėtuvių žiedą gerokai jaunesnei savo partnerei, slovakų kilmės modeliui įteikė praėjusių metų rudenį.

Aktorius daug metų vaidino populiariuose melodraminiuose serialuose ispanų kalba – „Laukinukė“, „Meilės jūra“ ir kt. Tiesa, pastaruosius penkerius metus moterų numylėtinis muilo operose nevaidino, informuoja peopleenespanol.com.


49 m. M. Cimarro neseniai grįžo į televiziją ir tapo šokių laidos „Šok su Paragvajumi“ komisijos nariu.

Būtent šioje laidoje M. Cimarro visus nustebino, kai oficialiai pristatė savo merginą, su kuria ketina kurti tolimesnį gyvenimą.

Bronislava – slovakų kilmės tituluota gražuolė, 2015-ųjų „Mis Slovakija“ finalistė, kelerius metus dirbanti modeliu.


„Pristatau jums savo gyvenimo moterį“, – minėtoje laidoje paskelbė aktorius.

Bronislava, 28 m., instagrame turinti beveik 80 tūkst. sekėjų, ispanų kalbos nemoka, tad pora bendrauja anglų kalba.

Prieš kelerius metus Mario buvo poruojamas su žinoma lietuve. D. Andriuškaitė žiniasklaidoje išpopuliarėjo po to, kai spauda suuodė jos ir garsiojo Meksikos aktoriaus, serialo „Laukinukė“ žvaigždės draugystę. Vyras ne kartą lankėsi ir Lietuvoje. Tačiau po kelerius metus trukusio ryšio Deimantė viešai prisipažino apie nutrauktas sužadėtuves.

Mario ir Bronislavos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)