Naujasis J. Lopez singlas bus išleistas jau netrukus – šį penktadienį, o visiems jo laukiantiems žvaigždė padovanojo išankstinę staigmeną – nuotrauką, skirtą jį reklamuoti.

51-erių atlikėja instagrame savo sekėjams parodė kūrinio „In The Morning“ viršelį. Nors nuotrauka skirta pareklamuoti jos naują dainą, dauguma dėmesį sutelkė į vieną dalyką – ištreniruotą žinomos moters kūną.


Nors filme „Tai nutiko Manhatane“ nusifilmavusi garsenybė niekada pernelyg neatviravo apie savo pavydėtinai jaunatvišką išvaizdą, metams bėgant ji atskleidė keletą svarbių grožio ir sveikos gyvensenos patarimų, kuriuos apibendrinome žvaigždės gimtadienio proga. Perskaitykite juos ir sužinosite, kodėl ji atrodo tokia jauna.


Pakankamai miego

2016 m. žurnalui „People“ duotame interviu J. Lopez atskleidė, kad miegas yra labai svarbi jos grožio paslaptis. „Visuomet stengiuosi kaip įmanoma daugiau išsimiegoti, kad pradėčiau dieną gerai pailsėjusi“, – kalbėjo ji.

Po šio interviu patarimas pakankamai išsimiegoti nuolat girdimas, kai įžymybės klausia, kodėl ji taip puikiai atrodo. „Svarbiausia – gerai išsimiegoti, – 2018 m. kovo mėnesį žurnalui „Instyle“ duotame interviu sakė ji. – Idealiausia, jei galiu pamiegoti devynias ar dešimt valandų, bet visuomet stengiuosi ilsėtis bent aštuonias.“

Tinkamas nusiteikimas ir meditacija

To paties interviu metu garsioji moteris minėjo ne tik kokybišką miegą. Ji sakė, kad gerai išsimiegojusi mėgsta pradėti dieną ramiai, „medituodama ir tinkamai nusiteikdama“.

Tą patį J. Lopez pakartojo ir „Instyle“ duoto interviu metu: „Iš tiesų manau, kad grožis gimsta viduje. Turi būti harmonija tarp proto, sielos, kūno ir dvasios. Aš labai tikiu meditacijos nauda. Kai esi laimingas ir jauti džiaugsmą bei meilę, skleidi grožį.“

Kokius teiginius kartoja, žvaigždė atskleidė 2018 m. „Harper's Bazaar“ duotame interviu. Ji sakė, kad vadovaujasi Jane Fonda požiūriu į senėjimą ir stengiasi išlikti jauna savo valios pastangomis. „Esu jauna ir nesenstanti. Šiuos žodžius kartoju sau kiekvieną dieną po kelis kartus. Skamba kaip nesąmoninga klišė, tačiau taip nėra. Amžius – viso labo sąmonės būsena. Tik pažiūrėkite į J. Fonda.“

Reguliari mankšta

J.Lopez kūno pavydėtų daugelis planetos gyventojų. Ji yra nepaprastai geros formos ir gali valandų valandas šokti scenoje nė kiek nepavargdama. Tačiau tokią sportinę formą įgyti nelengva. J. Lopez sunkiai dirba, reguliariai treniruojasi ir retai praleidžia treniruotes.

„Niekam ne paslaptis, kad mėgstu šokti, todėl to nelaikau mankšta. Šoku laisvu stiliumi su Tracy Anderson penkis kartus per savaitę. Naudojame lengvus svarmenis rankoms mankštinti, taip pat atliekame šokių judesius, stiprinančius sėdmenis, šlaunis ir liemenį, – žurnalui „People“ sakė ji. – Būdama Niujorke, treniruojuosi su Davidu Kirschu. Atliekame valandos trukmės pratimus rato principu bent tris kartus per savaitę. Treniruojame visą kūną: darome pratimą „Lenta“, atsispaudimus, boksuojamės. Svarbiausia kaitalioti pratimus, kad raumenys nepriprastų prie vienodo režimo.“

2015 m. žurnalui „Us Weekly“ duotame interviu ji sakė, kad labai retai praleidžia treniruotę. „Kartais dirbu iki vėlyvo vakaro ir kitą dieną galvoju, kad apsieisiu be sporto, tačiau vis tiek prisiverčiu. Juk užtrunku tik valandą. Negaliu apsileisti ir tinginiauti.“

Jokio kofeino ar alkoholio

„Maitinuosi sveikai, nerūkau, nevartoju alkoholio ar kofeino“, – sakė ji žurnalui „Instyle“ 2018 m. kovo mėnesį.

Jokio makiažo einant miegoti ir odos drėkinimas

50-ies metų moteris stengiasi nepamiršti nusivalyti makiažo ir drėkinti odos, bent jau taip teigė žurnalui „People“ 2016 m. „Niekada neinu miegoti nenusivaliusi makiažo ir naudoju naktinius kremus, kad odai netrūktų vandens.“

Glikolio rūgštis

Kad jos oda spindėtų, žvaigždė atskleidė „People“, jog mėgsta naudoti glikolio rūgštį, „nuo kurios oda sveikai švyti ir pasidaro švari“.

Sveika mityba ir pakankamas vandens kiekis

J. Lopez taip pat sako, kad už savo spindinčią odą turi būti dėkinga šviežiam ir sveikam maistui bei pakankamam vandens kiekiui. „Manau, jog geriant daug vandens ir valgant šviežią maistą, pavyzdžiui, daug vaisių ir daržovių, odos būklė ir išvaizda pagerėja“, – žurnalui „People“ pasakojo ji.

Plaukų priežiūra

„Mėgstu palepinti savo plaukus kokybiškomis priežiūros priemonėmis ir kruopščiai sruogas puoselėjančia kauke kelis kartus per savaitę“, – žurnalui „Instyle“ atviravo J. Lopez.

Sveika gyvensena

Atlikėjos teigimu, labai svarbu nuolat gyventi sveikai. „Visą laiką rūpinausi savimi, o dabar matote rezultatą“, – 2018 m. spalio mėnesį žurnalui „Instyle“ duotame interviu sakė ji.

2018 m. J. Lopez sužadėtinis Alexas Rodriguezas patvirtino, kad būsimoji nuotaka yra atsidavusi sveikai gyvensenai: „Ji iš tiesų vadovaujasi pagrindinėmis taisyklėmis, pavyzdžiui, stengiasi išmiegoti bent aštuonias ar dešimt valandų. J. Lopez nevartoja alkoholio, nerūko. Jos gyvenime yra mažai organizmą teršiančių produktų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)