The Weeknd vilkėjo raudoną kostiumą ir būvėjo juodas pirštines. Apdovanojimą jis skyrė amžinatilsį Prince‘ui. Apie tai, kodėl pasirinko tokį įvaizdi, jis neužsiminė, nors lig šiol pasirodo su tvarsčiais atlikdamas dainas „In Your Eyes“ (su Kenny G) ir „Save Your Tears“, rašo eu.usatoday.com.

Net įpusėjus šou, kai dainininkas atsiėmė apdovanojimą už mėgstamiausią soulo/ritmenbliuzo albumą, niekas jo išvaizdos nekomentavo.

Kad ir kaip būtų, pastarąjį The Weeknd pasirodymą derlėtų laikyti temos tęsiniu.

Per rugpjūtį vykusius MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimus The Weeknd veidą darkė sužalojimai. Jie turėjo būti suprasti kaip atitinkantys albumo „After Hours“ estetiką. The Weeknd sužalotu veidu galima išvysti vaizdo klipe dainai „Blinding Lights“, o kovo mėnesį transliuotame „Saturday Night Live“ šou dainininkas pasirodė užsiklijavęs nosį pleistru, pro kurį neva prasisunkęs jau išdžiūvęs kraujas.

Akivaizdu, kad praėjusį mėnesį pasirodžiusio dainos „Too Late“ vaizdo klipo siužetas – tolesnė galvos sužalojimų temos plėtotė. Klipas prasideda scena, kurioje dvi aistringos The Weeknd talento gerbėjos randa ant kelio besivoliojančią atlikėjo galvą. Abiejų merginų galvos visiškai sutvarstytos, mat ką tik joms buvo atlikta galvos operacija. Jų vaizdas net labai primena The Weeknd įvaizdį per Amerikos muzikos apdovanojimų ceremoniją.

Atlikėjo atstovai spaudai pasirinkto įvaizdžio nepakomentavo, bet kai kurie internautai rado ką pasakyti.

„Kai The Weeknd sako „nejaučiu savo veido, kai esu su tavimi“, jis, pasirodo, nejuokauja“, – parašė vienas „Twitter“ naudotojas.

Kitas įkėlė sutvarstyto animacinio filmo personažo atvaizdą su prierašu „Taip atrodė The Weeknd“.

„The Weeknd reikia kviesti gydytoją“, – parašė trečias.

Ketvirtas atlikėjo įvaizdį sugretino su Joaquino Phoenixo sukurtu Džokerio personažu.

Atsižvelgdamas į akivaizdžiai augantį The Weeknd pomėgį tvarstytis, vienas internautas drįso spėti, kad kai kitą kartą pasitaikys proga išvysti dainininką, jo visas kūnas bus sutvarstytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)