A. Pugačiova paskelbė nespalvotą nuotrauką, kurioje ji įamžinta su savo vyru. Panašu, kad žvaigždė užsiminė apie greitai ateisiančią žiemą, kurią visai nebaisu sutikti šalia mylimų žmonių, namuose, kur visados karaliauja šiluma ir jaukumas: „Netrukus pro langą regėsim nespalvotą filmą. / Snaigės baltos kris ant žemės. / Kur pažvelgsi – sniego pilna. / O mūsų širdys pilnos meilės“.

Kaip rašo starhit.ru, gerbėjai žavėjosi 71-erių dainininkės išvaizda, pastebėdami, kad greta mylimojo ji kasdien tampa vis jaunesnė. „Ala Borisovna, jūs nuostabi! Sveikatos jums!“; „Puiki, graži, laiminga. Džiuginkite mus, jei tik galite, ir mums bus lengviau laukti pavasario“; „Kokie judu nuostabūs. Jūsų meilė, tarpusavio santykiai – pavyzdys daugeliui. Visados skleidėte šilumą ir švelnumą“. Tokie komentarai pasipylė po A. Pugačiovos įrašu socialiniame tinkle.

Maksimas Galkinas ir Ala Pugačiova

Šiuo metu žvaigždė išgyvena nelengvą laikotarpį. Neseniai šį pasaulį paliko du artimi jos draugai – Aleksandras Kaljanovas ir Michailas Žvaneckis. Bičiulių mirtis dainininkei buvo tikras smūgis. A. Pugačiova, nepaisant pandemijos, asmeniškai su jais atsisveikino. „Na, štai ir viskas. Palikai mus amžiams. Neapsakoma netektis. Mano drauge, esi neužmirštamas. Visada būsi mano širdyje“, – apie satyriką rašė A. Pugačiova.

Kalbama, kad dainininkė jau pasirūpino ir savo pačios laidotuvėmis. Teigiama, jog A. Pugačiova neva jau spėjo įsigyti sklypą Kuzminskoje kapinėse, kur amžinojo poilsio atgulė jos brolis. Seniau sklido gandai, kad ji planuoja užsitikrinti vietą Novodevičės kapinėse, tačiau visgi pasirinko būti palaidota šalia brolio.

Dėmesį nuo niūrių minčių nukreipti dainininkei padeda didelė šeima. Žvaigždė džiaugiasi augindama septynmečius įpėdinius – Lizą ir Harį. „Jiedu auga jausdami neaprėpiamą meilę, jie nežino, kas yra pakeltas balsas ir barniai. Prie jų namuose niekas niekuomet nesiaiškino santykių. Štai todėl jie yra tokie linksmi ir laimingi“, – kalbėjo M. Galkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)