73 metų muzikantas teigia esąs be proto dėkingas 71 metų sutuoktinei, buvusiai „EastEnders“ aktorei, ir pažymi, kad jeigu ne ji, greičiausiai nebūtų likęs gyvas.

Gegužę B. May atskleidė, kad, vienu metu supuolė daug negandų – trauma dirbant sode, širdies smūgis, didžiulį skausmą kėlęs užspaustas nervas ir mirtimi vos nepasibaigusi alerginė reakcija į vaistus.

„BBC Morning Live“ B. May kalbėjo: „Dvidešimt santuokos metų, lyg ir porcialianinės metinės. Iš tikrųjų kartu esame jau 34 metus. Ji išgelbėjo man gyvybę. Vienu metu įvyko daug negerų dalykų. Buvo karantinas, o aš buvau neįgalus po širdies smūgio, patyriau komplikacijų dėl vaistų, tada surietė išalgija. Skaudėjo taip smarkiai, jog negalėjau net ropoti. Kai viskas taip blogai, telieka dėkoti, kad esi gyvas. Aš dėkingas Anitai, nes ji visą tą laiką buvo su manimi. Rūpinosi, prižiūrėjo, dėl jos pasveikau“.

Dar spalį muzikantas užsiminė esąs dėkingas, kad liko gyvas po virtinės nelaimių, tarp kurių širdies smūgis ir vos menininko nepražudžiusi alerginė reakcija į vaistus. „Good Morning Britain“ rokeris papasakojo apie savo išgyvenimus: didžiulį skausmą po alerginės reakcijos į vaistus, skirtus tris užsikimšusias arterijas praplėtus stentais.

„Taip, reikalai tikrai buvo prasti, komplikacijos buvo siaubingos. Prireikė labai daug pastangų atsigauti, bet man pavyko. Esu laimingas, kad likau gyvas, nes prieš trejus metus man nebūtų pavykę. Dabar turiu tris stentus, jaučiuosi puikiai“, – sako gitaristas.

Daugiausiai baimės sukėlė alerginė reakcija į vaistus: „Tada vos išgyvenau. Jeigu norite apie tai sužinoti daugiau, susisiekite. Stentai išgelbėjo širdį, bet organizmui kenkia. Baisiausias dalykas buvo pilve prasidėjęs kraujavimas, netekau labai daug kraujo. Negalėjau pakilti nuo žemės, negalėjau pajudėti. Skausmas buvo nepakeliamas. Tuo metu negalėjau operuotis. Lyginant su tuo, ką patyriau vėliau, širdies operacija buvo vieni juokai“.

B. May neatmeta galimybės, kad širdies smūgis galėjo būti sukeltas COVID-19, kuria galbūt sirgo to net nežinodamas: „Taip gali būti, nes virusas sutirština kraują, daug žmonių ištinka insultas ar širdies smūgis. Kitų paaiškinimų neturiu, juk nevartoju alkoholio, nerūkau, bet tai tik teorija“.

B. May sako, kad žmona Anita jam labai padėjo – tiek perkeltine, tiek tiesiogine prasme: „Ji išgelbėjo man gyvybę, buvau bejėgis, negalėjau nieko, o ji man buvo be proto gera, slaugė, rūpinosi. Visą likusį gyvenimą būsiu kai skolingas, ji padarė didžiulį darbą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)