„Atsisveikinu su šeštąja dešimtimi, buvo gera... Laukia septintoji dešimtis!“ – parašė seksualumo simboliu savo sėkmingos karjeros metu vadinta moteris.

Šia proga dainininkė leido gerbėjams pasigrožėti pusilgėmis šviesių plaukų sruogomis, dekoratyvinės kosmetikos priemonėmis neslėpė veido raukšlelių, tačiau vienas dalykas net ir bėgant metams nepasikeitė - galima lengvai įžvelgti spindesį jos akyse.

Kita XX a. devintojo dešimtmečio legenda Cheryl Baker, kadaise priklausiusi grupei „Bucks Fizz“, liko sužavėta K. Wilde nuotrauka ir pakomentavo: „60-imt yra nauji 40-imt!“


K. Wilde išpopuliarėjo 1981-aisiais, atlikusi dainą „Kids in America“. Pasauliniu hitu tapusį kūrinį parašė jos brolis Ricky ir tėtis Marty Wilde’as, rokenrolo pradininkas Jungtinėje Karalystėje (JK). Buvo laikotarpis, kai per dieną gerbėjai nupirkdavo 60 tūkst. garsiojo singlo kopijų.

Dar septynios populiariosios muzikos atlikėjos dainos pateko į JK geriausių kūrinių dešimtuką, bet pirmos vietos pasiekti jai taip ir nepavyko. Kita vertus, ji perdainavo žinomą „Motown“ dainą „You Keep Me Hangin’ On“ ir 1986 metais atsidūrė Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) „Billboard“ populiariausių kūrinių sąrašo viršuje. Iš viso parduota daugiau nei 30 mln. jos albumų kopijų.

Neseniai ji užsiminė apie didesnę sėkmę JAV nei gimtojoje šalyje. „Tiesą sakant, hitas Nr. 1 Amerikoje beveik atperka ne tokią sėkmingą karjerą čia.“ Gerbėjų širdis K. Wilde padėjo užkariauti ir išskirtinė išvaizda, kuria ji labai didžiavosi, itin ryškus sceninis makiažas.

Moteris sakė: „Esu dėkinga, kad iš mamos paveldėjau žavią nosytę, o iš tėčio – nuostabią burną.“ Visgi ji atskleidė patyrusi patyčių dėl „lūpų, panašių į Micko Jaggerio“. Kalbėdama apie savo figūrą, K. Wilde pridūrė: „Mano kojos buvo ilgos ir gerai atrodė apsivilkus džinsus. Šis drabužis man labai tiko.“

1987-aisiais Michaelas Jacksonas pakvietė K. Wilde prisijungti prie jo koncertinio turo „Bad“ ir pasirodyti 33 koncertuose Europoje ir JK. Moteris turėjo progą iš arčiau susipažinti su superžvaigždės pasauliu.

„Tada jis buvo labai užimtas savo reikalais ir užsidaręs savyje. Taip ir neprisėdome pasišnekučiuoti. Kartą teko nusifotografuoti bendrai nuotraukai reklamos tikslais, ir tai buvo ilgiausias laikas, kurį praleidome kartu, – prisiminė ji. – Sutikau daug garsių žmonių, tiesą sakant, pati užaugau su labai garsiu žmogumi – mano tėtis buvo savo laikmečio Robbie Williamsas, todėl šlovė man nedaro jokio įspūdžio... Vis dėlto M. Jacksonas buvo pati paslaptingiausia asmenybė, su kuria teko susidurti. Jis gyveno kitame pasaulyje, kad ir koks jis buvo.“

Praėjus dvejiems metams po koncertinio turo, K. Wilde pasaulis subyrėjo į šipulius kitą dieną po 30-ojo gimtadienio, kai dainininkė suvokė, jog jos, kaip populiariosios muzikos dievaitės, dienos galbūt yra suskaičiuotos.

„Jaučiausi iš tiesų pasimetusi, – prisipažino ji. – Atrodė, kad nebepajėgsiu ištverti užplūdusių emocijų. Norėjau nuo visų atsiriboti. Pats faktas, jog turėtas didžiulis populiarumas išblėso, buvo labai gluminantis.“

Tada K. Wilde nusiraminimą rado tiesiog nusprendusi atversti naują gyvenimo lapą.

„Tais metais išvykau iš Londono ir sugrįžau į Hertfordšyrą... Tai buvo didelio persilaužimo akimirka. Pradėjau pastebėti mane supantį pasaulį, užsiiminėti sodininkyste, tiesiog pasinėriau į šią sritį. Gamta mane atgaivino.“

Ji nusipirko du akrus žemės ir XVI a. daržinę, kurią renovavo ir kurioje tebegyvena su savo vyru aktoriumi ir rašytoju Halu Fowleriu bei dviem vaikais: 22-ejų metų amžiaus Harry ir 19-os metų amžiaus Rose.

K. Wilde pokyčiai bėgant metams - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)