Siekdama nepriekaištingos išvaizdos, 43-jų moteris įvairiems grožio meistrams jau sumokėjo per 60 tūkstančių eurų. Na, o Marcelos pokyčiai įkvėpė ir jos sutuoktinį, 53-jų Stevena, kuris, pasekęs mylimosios pėdomis, užsitarnavo Keno pravardę.

„Gyvieji Barbė ir Kenas“ – prisistato įsimylėjėliai, nesiliaujantys varstyti grožio specialistų kabinetų durų. Neseniai porai buvo atlikta kamieninių ląstelių terapija, kurios paskirtis – atšviežinti jųdviejų kūnus, odą ir plaukus.

Marcela laikosi nuoseklaus sporto ir mitybos rėžimo bei neigia kada nors patyrusi plastinę operaciją.

„Aš niekada nesioperavau, tačiau tikrai nesu prieš operacijas. Man tiesiog buvo atliktos kelios botokso ir hialurono užpildų procedūros, dėl kurių mano veidas atrodo jaunatviškai. Tačiau savo veido kardinaliai tikrai nekeičiau.

Lėlė Barbė inspiruoja rodydama, kad gali tapti kuo tik panorėsi.
Kalbant apie tolimesnes procedūras, svarstau apie veido tobulinimą naudojant nechirurginį pažangų gydymą radijo dažniu, kuris sutraukia ir išlygina veido ir kūno raukšles.

Taip pat mąstau apie krūtinės ir sėdmenų užpakalio operacijas. Tiesiog norisi, kad kūno linijos būtų stangrios kaip kadaise“, – žiniasklaidai atviravo „Holivudo karalienė“.

Tuo tarpu jos sutuoktiniui Kenui jau buvo atliktos kelios operacijos. Vyriškiui įsiūtas smakro implantas, atliktos kelios plaukų transplantacijos ir kaklo plastinė operacija.

Viešumoje porelė išties atkreipia į save dėmesį, o tai jiems kelia didžiulį pasitenkinimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)