Nors pora žurnalui „Hello“ jau atviravo apie nėštumą, vis tik nuotraukomis, kuriose matyti apvalėjantis pilvukas, socialinėje erdvėje pasidalino tik dabar.

„Mes su Johnu Caudwellu laukiame berniuko! 21-ąją nėštumo savaitę jaučiuosi kuo puikiausiai”, – instagrame rašo moteris.

Nuotraukas galite pamatyti ČIA.

J. Caudwellas jau turi penkias atžalas iš prieš tai buvusių santykių, M. Vžesniauskaitė taip pat augina sūnų.

„Labai nekantrauju. Dauguma vyrų mano, kad jų tėvystės vargai užsibaigia sulaukus 50-ties, tačiau man prieš akis nusimato dar daug smagių įvykių, todėl reikia geros savijautos bei sveikatos. Prisidėsiu prie kūdikio auginimo viskuo, kuo tik galėsiuu, kaip ir tuomet, kai gimė kiti mano vaikai. Labai laukiu visų tų magiškų momentų pasikartojimo“, – sakė J. Caudwellas. Vyriausiai jo dukteriai Rebekah – jau 40 metų, jauniausiai atžalai, Jacobi – 16.

Buvusiai olimpietei, 37-erių M. Vežsniauskaitei tai bus jau antroji atžala, ji augina sūnų Leondardą iš pirmosios santuokos.

„Manau, kad visą gyvenimą ieškojau tokio vyro, kaip Johnas. Man nereikia prabangos, tik žmogaus, kuriuo galėčiau pasitikėti ir kuris mane gerbia. Johnas man visa tai suteikia. Man patinka mūsų gyvenimas, kuris primena nuotykį, mes labai laimingi. Jis man – viskas, todėl nekantrauju susilaukti mudviejų kūdikio“, – sakė M. Vžesniauskaitė.

Johnas Caudwellas, sėkmingai išvystęs komunikacijų verslą „Phones4u“, gali mėgautis neribota prabanga. Nors bendrovę ir pardavė, jo turtas skaičiuojamas milijardais, skelbia „The Sun“.

Kas tas Johnas Caudwellas?

67 metų Johnas Caudwellas gimė 1952 metų spalio 7 dieną, jis britų verslininkas milijardierius ir filantropas, įkūręs mobilių telefonų prekybos platformą „Phones4u“. 1987 metais Johnas kartu su broliu Brianu įkūrė bendrovę „Midland Mobile Phones“ ir pradėjo prekybą mobiliojo ryšio telefonais, tuo metu „Motorola“ telefonai kainavo po 1350 svarų. Netrukus verslas virto „Caudwell Group“, kuriai priklausė ir mobiliojo ryšio tiekėjas „Singlepoint“ ir „Phones4u“. 2003 metais J. Caudwellas už 405 mln. svarų „Singlepoint“ pardavė „Vodafone“, o 2006 metais už 1,5 mlrd. svarų ir „Phones4u“ imperiją.

Kiek vertas J. Caudwello turtas?

J.Caudwellas tikrai labai turtingas žmogus. Remiantis 2020 metų „Sunday Times Rich List“, jo turtas vertas 1,566 mlrd. svarų – 10 mln. svarų mažiau nei 2019 metais. Skaičiuojama, kad turtas galėjo sumažėti dėl ambicingo prabangaus būsto Londone remonto projekto. Jis – 91-asis turtingiausių sąraše. Šiandien jis yra aktyvus filantropas, prižadėjęs išdalyti 70 proc. savo turto ir pareiškęs, kad „palikti savo vaikams milijardą svarų sterlingų niekada nebus geras sprendimas“.

J. Caudwellui priklauso brangiausias namas Jungtinėje Karalystėje?

Tikrai taip. Jo namas Meifero rajone vertas net 250 mln. svarų. Jame net 15 per aštuonis aukštus išsibarsčiusių miegamųjų. Čia įrengta ir 120 asmenų talpinanti pokylių salė. Namo dydis prilygsta maždaug 55 tradicinių Londono buto arba net dviem „Royal Albert Hall“ koncertų salėms.

Ar J. Caudwellas vedęs?

J. Caudwellas 25 metus pragyveno santuokoje su Kate McFarlane, pora susilaukė trijų vaikų, tačiau 2001 šeima subyrėjo Tada milijardierius užmezgė ryšius su smuikininke Jane Burgess, ji jam pagimdė dukrą. J. Caudwellas 15 metų palaikė artimus ryšius su Claire Johnson, iš poros meilės gimė sūnus, tačiau 2014 metais santykiai nutrūko. Dabartinė jo mylimoji – 31 metais už jį jaunesnė buvusi dviratininkė iš Lietuvos Modesta Vžesniauskaitė.

Per interviu „Channel 5“ laidai „Millionaire Age Gap Love“ 67 metų turtuolis prabilo apie savo meilę 36 metų gražuolei sportininkei iš Lietuvos ir atskleidė daugiau detalių apie santykius, kuriems visai netrukdo didelis amžiaus skirtumas. Pora neseniai atšventė penktąsias santykių metines. Milijardierius teigia, kad mylimąją pirmą kartą išvydo viename dviračių sporto renginyje, ir ji tada neturėjo nė minties, kad jis valdo 1,5 mlrd. svarų vertės turtą.

Štai kaip pirmąjį susitikimą prisimena J. Caudwellas: „Susipažinome ant dviračių, vilkėjau kažkokią nutrintą dviratininko aprangą. Tikriausiai atrodžiau gana skurdžiai, bet niekada dėl tokių dalykų nesuku galvos. Manau, kad, kai susipažinome, ji pagalvojo, kad esu tikras vargšas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)