Gegužės mėnesį, būdama saviizoliacijoje Majamyje, legendinė 71-erių dizainerė pasidalino savo nuotrauka, kurioje ji pozuoja apsivilkusi sportinę liemenėlę ir baltos spalvos džinsinius šortus. Toks apdaras privertė žmones internete aptarinėti jos stangrų pilvą, rankas ir kojas.

„Buvau tiesiog priblokšta“, – paklausta apie savo reakciją į nuotraukos išpopuliarėjimą ir vertinimus, „People“ atsakė V. Wang. „Jei visiškai atvirai, tikrasis tos nuotraukos tikslas buvo pademonstruoti plaukų segtukus, kuriais buvau pasipuošusi. Tačiau segtukai toje nuotraukoje nelabai gerai atrodė. Todėl teko sumažinti mano drabužių kiekį ir atkreipti dėmesį į plaukus ir segtukus. O tai, kad visas dėmesys galiausiai buvo sutelktas į mano aprangą bei figūrą, yra tiesiog beprotybė“, – kalbėjo dizainerė.

V. Wang, kuriai teko sukurti daugybę įsimintinų mados akimirkų, nustebo, kad žmonės tokiu būdu atkreipė dėmesį į jos išvaizdą.

„Aš visados stengiausi išskirtinai papuošti savo rengiamas moteris. Esu mados dizainerė. Per pastaruosius 30 metų aprengiau daugybę nuostabių moterų – jos žengė raudonuoju kilimu, buvo apdovanotos „Oskarais“, „Auksiniais gaubliais“, „Emmy“. Aš visados rūpindavausi, kad jos atrodytų puikiai“, – pasakojo dizainerė.

Ji tęsė: „Net tuo metu, kai dirbau stiliste „Vogue“ [prieš pasukdama į mados dizainą, ji 16 metų dirbo žurnale], sukūriau daugybę įvaizdžių, sudėliojau daug nuotraukų, visados buvau kitoje fotoaparato pusėje. Tad apie save visados galvojau, tiesą sakant, kaip apie kūrėją, o ne kažką, į ką atkreipiamas dėmesys. Tad negaliu jums meluoti – tai kiek sukrėtė“.

Tad visgi kokia 71-erių dizainerės paaugliškos išvaizdos paslaptis?
Paaiškėjo, kad tai nėra režimas ar rutina, kaip būtų galima pagalvoti.

„Sakyčiau, jog viskas vyksta atsitiktinai. Tai puikiausiai apibūdinantis žodis“, – paklausta apie sporto režimą, atsakė V. Wang.

„Matote, jaunystėje buvau profesionali sportininkė. Buvau perspektyvi Jungtinių Valstijų ledo čiuožėja ir baleto šokėja. Man regis, kai pirmieji 16 gyvenimo metų būna tokie kupini fizinio krūvio, tai palieka tam tikrą pėdsaką. Atsiranda tam tikra raumenų atmintis“, – pasakojo V. Wang.

Nors karantino metu dizainerė atrado laiko treniruotėms, kurios, pasak jos, puikiai padeda įveikti nerimą, svarbiausia rūpinimosi savimi priemonė jai visados buvo tinkamo miego režimo palaikymas.

„Miegas yra esminis dalykas, kai nori išgyventi vystydama įmonę ir augindama du vaikus. Nemanau, kad ištverčiau, jei negalėčiau išsimiegoti. Turėjau išsimiegoti, nes jaučiau, kad tik tai atgaivina. Tad miegas yra labai svarbus elementas“, – aiškino V. Wang.

Šiemet ji buvo priversta padaryti šiokią tokią pertrauką (bent jau nedirbo biure), kai vyriausybė dėl koronaviruso pandemijos įvedė ribojimus, kurie sustabdė darbą visose Jungtinėse Valstijose esančiuose dizainerės biuruose ir gamyklose. Nors V. Wang ir jos komanda ir toliau „be sustojimo“ dirba nuotoliniu būdu, ji teigia, kad tokie pokyčiai neabejotinai paveikė prekės ženklo šiemetinę finansinę situaciją, bet ji ir vėl pradeda regėti pakilimą.

„Nuotakos neketino atšaukti vestuvių. Man regis, dabar jos labiau nei bet kada junta vestuvių troškimą ir poreikį bei šios šventės džiaugsmą. Tai yra nuostabus dalykas“, – pasakojo V. Wang.

Paklausta, kokį patarimą duotų savo didžiąją dieną planuojančioms nuotakoms, dizainerė atsakė, kad tai yra visiškai asmeninis sprendimas.

„Man labiausiai patinka tai, kad šventė iš tiesų visiškai priklauso nuo nuotakos pasirinkimo. Tai yra tik jos pasirinkimas: nesvarbu, ar ji nori mažų vestuvių, ar ceremonijos tik dviems dabar ir vakarėlio vėliau“, – sako V. Wang.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)