Didžėjus rastas miręs savo namuose Majami Biče rugsėjo 1 dieną. Tuo metu jo šeima PEOPLE sakė, kad „jis buvo labai mylimas savo šeimos ir pats turėjo labai daug meilės, kurią norėjo duoti kitiems“.

Didžėjus atvirai kalbėjo apie savo kovą su priklausomybe ketaminui ir alkoholiui. 2017 metais jis žiniasklaidai pasidžiaugė, kad savo demonus jam pavyko įveikti.

„Tris kartus gydžiausi reabilitacijos klinikoje, bet net ir tada nesugebėjau atsisakyti alkoholio. Atrodė, kad šios kovos jau niekada nebelaimėsiu. Taigi, jau nekalbant apie tai, kad įskaudinau tiek daug žmonių, manau, kad sunkiausias dalykas buvo suvokimas, kad privalau atsisakyti svaigalų, privalau išblaivėti. Tai buvo labai baisu, nes tada ima atrodyti, kad blaivus gyvenimas bus be proto nuobodus. Koks bus mano gyvenimas, jeigu nebegersiu, negalėsiu būti ten, kur vartojamas alkoholis? Tada atėjo suvokimas, kad reikia liautis nerimavus dėl ateities, reikia pradėti galvoti apie dabartį, šią akimirką. Taigi, sunkiausia buvo pasukti blaivybės keliu, sunkiausia buvo pati pradžia. Po pusmečio viskas tapo labai paprasta“, – yra anksčiau pasakojęs didžėjus.

E.Morillo taip pat buvo sakęs, kad lankosi pas psichoterapeutą ir yra patenkintas savo gyvenimu.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)