Ypatinga proga multimilijonierius savo abiems mylimoms damoms – mylimajai ir dukrai – surengė įspūdingą sutiktuvių šventę.

Porai su vaikeliu įvažiavus į namo teritoriją šie išvydo kruopščiai ant pievelės išrikiuotus pliušinius meškinus, besigraudinantį personalą, keturkojus augintinius, begalę skanėstų ir rožinių dekoracijų.

Tokį vaizdą išvydusi Sh. Fronseca neslėpė emocijų ir pravirko.

„Sveika sugrįžusi namo, princese. Mes tave mylime“, – šalia vaizdo įrašo instagrame parašė G. Vacchi.

Jautrus momentas iš poros gyvenimo peržiūrėtas milijonus kartų.


Prieš gimdymą – šokis

Energingasis tėtis ir jo mylimoji dar prieš gimdymą dalijosi vaizdo įrašu, kuriame parodė, kad atsakingo ir sudėtingo momento galima laukti su pačia geriausia nuotaika ir net... šokant.

„Priimamajame stengiamės padėti jai ateiti į pasaulį. Aš jau pradedu galvoti, kad ji nenori manęs pamatyti“, – likus parai iki gimdymo instagrame šmaikštavo Gianluca.


Na, o antradienio vakarą, pagaliau sulaukęs mažylės, tėtis pasidalijo miela jų trijulės nuotrauka ir paliko jautrų prierašą.

„Ji su mumis. Mudu su Sharon esame laimingi galėdami pranešti, kad šįryt gimė. mūsų dukra Blu Jerusalema Vacchi. Ačiū Dievui, ji sveika ir mes ją mylime labiau nei savo pačių gyvenimus“, – pasidžiaugė tėtis.


Pora susipažino prieš porą metų vieno iš verslininko muzikinių klipų filmavimo aikštelėje. Milijonierius prisipažįsta, kad jį tiesiog pribloškė „neįtikėtinai seksuali“ Sharon.

Nors Gianluca ir sakė, kad modelis iš pradžių vaidino sunkiai prieinamą, galiausiai ji pasidavė: „Ji tikrai mane iš pradžių kaip reikiant prikankino. Tas tiesa. Maniau, kad jau tą patį vakarą įsipainios į mano kerų žabangas, bet labai klydau“.

Paklaustas apie 27 metų skirtumą, verslininkas atsakė, kad jam tai nesvarbu: „Manęs tai visai nejaudina. Nors barzda jau pražilusi, mano entuziazmas kaip penkiolikmečio“.

Sharon pridūrė: „Gian tarsi atversta knyga, iš kurios kiekvieną dieną išmokstu ko nors naujo. Energijos ir polėkio jam tikrai galėtų pavydėti penkiolikmečiai“. Gianluca pajuokavo, kad reikėtų jį lyginti su aštuoniolikmečiu, nes nuo tada jau galima vairuoti.

Gianluca ir Sharon buvo prisipažinę, kad dar neplanavo tapti tėvais, tačiau yra labai laimingi ir nekantriai laukė šeimos pagausėjimo.

Iš ankstesnių santykių Gianluca turi dukrą Ginevrą Mavillą, ji gimė 2002 metų liepą Italijoje. Prieš tai italas mezgė santykius su supermodeliu Giorgia Gabriele, tačiau 2017 metais jų keliai išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)