Khloe parduoda namą už 15,5 mln. dolerių – daugiau nei dvigubai didesne kaina, nei ta, už kurią pirko namą 2014 m. iš Justino Bieberio. Tada ji mokėjo 7,2 mln. dolerių, skelbia dailymail.co.uk.

Naujasis 864 kvadratinių metrų ploto būsto savininkas – kosmetikos srityje dirbantis verslininkas, gyvenimo būdo patarėjas Dharas Mannas, kuris šiemet susilaukė pirmo vaiko su partnere Laura Gurrola.

Praėjusį pirmadienį D. Mannas (36 m.) paskelbė socialinėje žiniasklaidoje apie pirkinį ir išpublikavo savo, žmonos ir dukters nuotraukas iš 1,3 akrų teritorijos.

„Puikiausias būdas pažymėti mano gyvenimo partnerės Lauros gimtadienį – padovanoti mums naujus namus! – rašė jis. – Kai susipažinome su Laura, gyvenau 35,5 kvadratinio metro ploto studijoje su draugu, miegodavau ant sofos. Sunku apsakyti, kaip džiaugiuosi, jog praėjus keleriems metams galiu nupirkti mums svajonių namą. Dėkoju Dievui už savo gyvenimo meilę, už tai, kad teikia mano mažai šeimai daugiau dovanų, nei nusipelnome! Esame be galo dėkingi, kad suteikei mums gyvybę, niekada nelaikysime to savaime suprantamu dalyku.“

D. Mannas yra įkūręs grožio produktų kompaniją „LiveGlam“, kuri kas mėnesį siunčia prenumeratoriams grožio produktų už 19,99 JAV dolerių. Jis taip pat turi savo kanalą „YouTube“ ir daugiau nei 3,2 mln. prenumeruotojų.

Didžiulis namas prabangiame rajone The Oaks pradėtas pardavinėti šių metų gegužę už beveik 19 mln. dolerių.

6 miegamųjų, 7 vonios kambarių namas – pirmasis pirkinys, Khloe įsigytas 2013 m., kuomet iširo jos sudėtinga santuoka su Lamaru Odomu, o ji išsikėlė iš bendrų namų.

COVID-19 pandemijos metu K. Kardashian izoliavosi namuose su 2 m. dukterimi True ir Tristanu Thompsonu.

Khloe nusprendė imtis pokyčių ir, padedama Beverli Hilso nekilnojamojo turto agento Tomerio Fridmano, nusprendė parduoti namą.

Khloe (36 m.) įsigijo prabangų būstą iš J. Bieberio 2014 m. už 7,2 mln. dolerių ir jį renovavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)