Kodėl žmonėms atrodo, kad buvusi serialo „Kostiumuotieji“ žvaigždė laukiasi?

Pagrindas spėlionėms gana menkas – kaip rašo „Marie Claire“, galbūt M. Markle laukiasi, nes pakeitė bylos nagrinėjimo pradžios datą.

Kaip žinoma, M. Markle padavė į teismą „Mail on Sunday“, nes šis leidinys išspausdino jos ranka rašytą laišką tėvui Thomasui Markle (su kuriuo nebendrauja).

Tuo metu „The Guardian“ išpublikavo viešą princo Harry laišką: „Mūsų pora tiki žiniasklaidos laisve, objektyvumu, tiesos atspindėjimu. Laikome tai kertiniu demokratijos akmeniu šiuolaikiniame pasaulyje, visais lygmenimis dar nebuvo taip reikalinga atsakinga žiniasklaida, kaip dabar. Deja, mano žmona tapo britų bulvarinės spaudos auka, [bulvarinės spaudos], kuri vykdo kampanijas prieš individus, negalvodama apie padarinius – negailestingas kampanijas, kurių per pastaruosius metus padaugėjo, [tai vyko] jos nėštumo metu ir mums auginant naujagimį sūnų.“

Ar nauja bylos nagrinėjimo data – sutapimas?

Bylos nagrinėjimas turėjo prasidėti 2021 m. sausio 11 d., bet M. Markle paprašė pakeisti datą „dėl konfidencialių priežasčių“. Bylos nagrinėjimas prasidės ne anksčiau nei 2021 m. spalio 15 d.

Tai sužinoję, gerbėjai suskubo aptarinėti tviteryje, ar M. Markle nesilaukia.

Be abejo, M. Markle galėjo pakeisti datą dėl daugelio priežasčių – netgi todėl, kad jų šeima kraustosi į naują namą Santa Barbaroje. O gal jiems norisi atsikvėpti po intensyvių metų, per kuriuos jie kardinaliai pakeitė gyvenimą, atsisakė karališkųjų pareigų ir persikėlė gyventi į JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)