Po šiurpulingoms Helovino smagybėms skirto savaitgalio keturiasdešimtmetė aktorė paviešino savo atspindžio veidrodyje fotografiją. Reikia pasakyti, kad pozuodama su juodomis tamprėmis ir balkšvos spalvos palaidine kino žvaigždė iš Australijos atrodo tiesiog pritrenkiančiai, rašo „Daily Mail“.

Per Heloviną R. Wilson ir jos širdies draugas Jacobas Buschas buvo pasirūpinę šventę atitinkančiu įvaizdžiu. Apie pastangų rezultatus byloja neseniai paviešinta nuotrauka, kuriai pora pozuoja kaukolės motyvais išpieštais veidais.

Naujausia R. Wilson paviešinta nuotrauka - jau iš Meksikos, kur pajūryje aktorė pozuoja pasipuošusi maudymosi kostiumėliu.

Su J. Buschu aktorė susipažino 2019-aisiais, o pora tapo nuo tų metų rugsėjo. Išties rimtą pobūdį judviejų santykiai įgavo, kai R. Wilson sugrįžo į Jungtines Valstijas.

Minėtina, kad nuo tada, kai sulieknėjo, komedijos „Aukšta klasė“ („Pitch Perfect“) žvaigždė tapo gerokai išradingesnė besirinkdama drabužius.

„Kai pradėjo savo „Sveikatos metų“ kelionę ir pasikeitė, mada jai tapo tikru nuotykiu. Dabar ji jaučia aistrą matuotis įvairesnius modelius ir nesibaimina net rizikingų sprendimų“, – sakė portalo „People“ kalbintas šaltinis.

Iki trokštamo svorio aktorei liko atsikratyti 8 kg.

„Dėkoju visiems, reiškusiems palaikymą per mano „Sveikatos metų“ kelionę. Vakar vakare, tiesdama ranką link saldainių, pasakiau sau „Ne“ ir išgėriau butelį vandens. Iki tikslo liko atsikratyti 8 kilogramus. Tikiuosi, kad iki metų galo pavyks juos numesti“, – parašė aktorė „Instagram“.

Kiek anksčiau R. Wilson buvo sakiusi, kad jos svajonių svoris – 75 kilogramai. Nepaisydama nuolatinių sunkumų ir pagundų, moteris iš visų jėgų stengiasi sveikai atsikratyti tiek svorio, kiek yra užsibrėžusi.

„Net jei prie tikslo artėjate labai iš lėto, jokiu būdu nesustokite – rezultatas vertas pastangų“, – parašė ji šalia naujausios savo nuotraukos.

„Kasdien bent minimaliai pasistenkite. Žinau, kad pasitaiko ypač sunkių dienų, kai norisi viską mesti, kai progreso nebuvimas tiesiog varo į neviltį. Visgi galų gale pavyksta pasidžiaugti. Taigi, kokie jūsų tikslai šiems metams?“

„Nuoširdžiai prisipažinsiu, kad mano „Sveikatos metų“ misijos tikslas buvo pasiekti 75 kilogramų svorį. Taip pat stengiuosi, kad dar iki metų pabaigos startuotų mano filmo gamyba. Ir viena, ir kita reikalauja kasdienių pastangų. Nuolatos tenka grumtis su kliūtimis, tačiau aš stengiuosi, kiek galiu,“ - sakė aktorė.

Nuotraukų albume - ankstesnė R. Wilson išvaizda:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)