Vis tik 37-erių garsenybė sako, kad tai dar ne pabaiga – jos planuose dar keli žingsniai, kurių prireiks, kad pasijustų pilnaverte moterimi.

Tačiau Jessica neslepia, kad transformacija, kuri nebūtų pavykusi ir be hormonų terapijos bei psichologinės specialistų pagalbos, pagaliau į jos gyvenimą atnešė vidinę ramybę.

„Būdamas vyru gyvenau puikų gyvenimą, buvo labai linksma, bet iki galo niekad nebuvau laimingas. Plastinės operacijos padėjo man ieškoti tikrojo savęs, tačiau galiausiai supratau, kad viskas, ko iš tiesų troškau, buvo virsmas moterimi. Dabar, kai matau save veidrodyje, jaučiuosi tikrai laiminga, matau moterį, kuri manyje gyveno ilgą laiką“, – sakė „Celebrity Big Brother“ projekto žvaigždė.

Dabar, kai jau praėjo metai nuo virtimo moterimi pradžios, J. Alves nusprendė specialioje fotosesijoje parodyti, kaip pasikeitė jos kūnas.

„Manau, kad per tuos metus nuveikiau labai gerų dalykų. Moterimi tapti man pavyko per gan trumpą laiką, mano organizmas puikiai sureagavo į hormonų terapiją, matyt, taip buvo lemta. Tie, kurie nesekė mano pokyčių, iš tiesų mano, jog gimiau moterimi. Ir tai puiku“, – džiaugiasi J. Alves.

Skelbiama, jog tam, kad R. Alvesas taptų kuo panašesnis į lėlę Keną, jis išleido apie 650 tūkst. dolerių. Rodrigui buvo išoperuota keletas šonkaulių, pakeisti veido bruožai. Nusprendus tapti moterimi, manoma, garsenybė plastinėms operacijoms išleido dar didesnę sumą. Dabar J. Alves demonstruoja iškilią D dydžio krūtinę, pripūstas lūpas, padidintus sėdmenis.

Tiesa, ne visos operacijos praėjo sklandžiai – po nosies korekcijų žvaigždė susidūrė su didžiulėmis komplikacijomis.

Tapusi moterimi, Jessica tarsi pradėjo naują gyvenimą – ištrynė Rodrigo socialinių tinklų paskyras ir, susikūrusi naujas, drąsiai demonstruoja kardinalius pokyčius.

Juos pastebi ir aplinkiniai. J. Alves neslepia, jog sulaukia itin didelio vyrų dėmesio.

„Negana to, naudojuosi pažinčių programėlėmis, man labai svarbu bendrauti su vyrais, nes tai dar labiau verčia jaustis moterimi“, – neslepia garsenybė ir sako, kad ne visus vyrus gąsdina faktas, jog ji translytė.

„Kai kuriems tai, jog aš vyras, tapęs moterimi, yra fetišas“, – teigia J. Alves.

Ji sako, kad vis dar svajoja apie tikrus santykius ir net vaikus, nors daugeliui atrodo panaši į sekso lėlę.

Kaip J. Alves atrodė anksčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (242)