Per dvi su puse minutės trukusį sveikinimą R. Kardashianas pasidžiaugė Kim karjera ir, be abejo, spėjo išgirti šią staigmeną surengusį jos vyrą Kanye.

„Su gimtadieniu, Kimberly. Tik pažiūrėk į save. Tau jau 40-imt, tu jau užaugusi. Atrodai taip pat gražiai, kaip ir vaikystėje. Kasdien stebiu tave, tavo seseris, brolį ir anūkus. Kartais mesteliu užuominų, kad esu šalia.

Prisimenu, kai kasdien savo „Mersedesu“ veždavau tave į mokyklą ir mudu klausydavome šios dainos, – prieš užgrojant 1961-ųjų Barry Mann hitui „Who Put The Bomp“ skelbė R. Kardashiano holograma. – Aš be galo didžiuojuosi tuo, kokia moterimi tu tapai, Kimberly ir viskuo, ką pasiekei. Tavo verslas ir viskas, ko pasiekei sunkiu darbu – neįkainojama. Tačiau didžiausią įspūdį man padarė tavo ryžtas sekti mano pėdomis ir įgyti teisininkės specialybę. Tai ilgas ir sunkus kelias, tačiau buvo tikrai verta. Kiekvieną tavo žingsnį žengiu šalia tavęs“.


Teisę K. Kardashian studijuoja šiuo metu. Po ketverius metus trunkančių studijų teisininkės diplomą žvaigždė įgys 2022-aisiais.

R. Kardashian buvo itin sėkmingas ir garsus teisininkas Los Andžele.

„Tai, kaip tu stengiesi palaikyti ryšį su giminės šaknimis ir palaikyti Armėniją, man reiškia be galo daug. Tu esi gerbiama Armenijoje, o aš, armėnas tėtis labai tavimi didžiuojuosi.

Vis dėlto svarbiausia yra tai, kaip tu augini savo šeimą. Ištekėjai už paties genialiausio vyro visame pasaulyje, Kanye Westo. Esi pati nuostabiausia motina savo gražiems vaikams. Jie nuostabūs. Nesiliauk daryti to, ką darai. Turi nuostabią sielą. Žinok, kad labai tavimi didžiuojuosi ir visada esu su tavimi.

Myliu tave, Kimberly. Perduok Kourtney, Khloe ir Robui, kad myliu juos ir visų jūsų pasiilgau“, – kalbėjo holograma.

Pasidalindama šiuo vaizdo įrašu jubiliatė rašė: „Nuostabus siurprizas iš dangaus – mano tėčio holograma. Atrodo taip tikroviškai. Daug kartų kupini emocijų peržiūrėjome jo sveikinimą“.

Vis dėlto tokią Kanye staigmeną žmonai didžiulė dalis šeimos gerbėjų pavadinimo „šiurpia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)