„Kai mudu su vyru pasakome draugams, jog laukiamės kūdikio, jų pirmas klausimas būna „o ko labiau norėtumėt – berniuko ar mergaitės?“ Tuomet atsakome, kad nesužinosime to iki kol atžalai sukaks 18 ir jis pats pasirinks, kas nori būti“, – taip prasideda garsenybės parašytas straipsnis.

Ji teigia, kad visi po tokio atsakymo juokiasi, tačiau, anot Emily, yra gerokai svarbesnių dalykų už tai, su kokiais lytiniais organais gims vaikelis.

„Tai tiesa – mes nežinome, kokios lyties kūdikis gims, mums gerokai svarbiau, koks jis žmogus išaugs ir kokie mes būsime tėvai. Kaip pasikeis mūsų gyvenimas?“ – rašė E. Ratajkowski.

Pora daugelio nuostabai susituokė 2018 metais Niujorko rotušėje. Nuo jų susitikinėjimo pradžios buvo praėjusios vos pora savaičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)