„Žmonės vis primena, kad sirgau vėžiu, – sako A. Park. – Galiu laisvai ta tema šnekėti ir net manau, kad apie tai kalbėti yra svarbu, bet man labai patiktų, jeigu nebūčiau skatinama dalytis asmenine patirtimi ir aiškinti, kaip ji paveikė mano gyvenimą.“

Aktorė prisipažino nenorinti, kad persirgimo vėžiu faktas imtų koreguoti jos, kaip aktorės, karjerą ir netgi taptų tapatybės dalimi.

„Niekada nenorėjau būti tiesiog mergaitė iš Azijos, tiesiog kažkokia mergaitė, bet kai sukako 16, tapau drąsia, be to, ligos ištikta mergaite“, – aiškina A. Park.

Ji patikino, kad stengėsi nesijaudinti dėl pašalinio chemoterapijos poveikio.

„Manęs nedomino, kad galiu tapti nevaisinga, kad sustos širdis arba dar kas nors nutiks, nes vos tik įsileidi tokią mintį, ji ima suktis galvoje. Mano organizmas nugalėjo ligą ir tai yra laimėjimas“, – kalbėjo aktorė.

Kad ir kaip būtų, A. Park supranta, kad persirgtas vėžys tam tikra prasme ją pakeitė – padidino gebėjimą įsijausti į kitų kančias. Mintis, kad sunkumai, kuriuos teko išgyventi asmeniškai, gali ištikti ir kitus, aktorei sunkiai pakeliama.

A. Park prisipažino, kad vaidyba buvo ta veikla, kuri padėjo atsitiesti po išgijimo.

„Prisimenu, kaip tada, kai jau buvau sveika, žmonės sakydavo, jog turiu užsiimti terapija. Bet mano terapija – tai teatras“, – sakė A. Park leidiniui „Playbill“ 2016-aisiais.

Seriale „Emily in Paris“ A. Park vaidina Mindy, kinų kilmės nemenko turto paveldėtoją, savu noru išvykusią į Paryžių ir įsidarbinusią aukle po gėdingo pasirodymo kinų „Amerikos dievaičio“ versijoje. Laimingo atsitiktinumo dėka ji užmezga pažintį su Emily (Lily Collins) ir greitai tampa jos globotine.

„Susipažinome, kai jautėmės pasirengusios tapti tokiomis, kokiomis visada norėjome“, – sakė A. Park, paprašyta pakomentuoti tarp jos ir L. Collins užsimezgusią draugystę. Aktorė pridūrė, kad filmo kūrimo komanda buvo įsitikinusi, jog judvi sieja ilgametė draugystė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)