„Trumpam grįžau į 1983-uosius. Kai man buvo 11-ka, mėgdavau apsirengti tėčio batais, švarku ir laimėtais diržais. Tuomet dar tik svajodavau tapti profesionaliu imtynininku. Vienintelis drabužis, kurį buvau pamiršęs užsisegti – sportinė liemenėlė. Nagi, krūtine, pavėluosi į mokyklą“, – šmaikštavo karjeros aukštumų pasiekęs D. Johnsonas.

Dwayne'as Johnsonas

Dwayne‘o tėtis Rocky Johnsonas mirė šiemet, sulaukęs 75-erių. Kanadiečio imtynininko žvaigždė pakilo 1983-aisiais, kai jis prisijungė profesionalaus pramoginių imtynių ringo WWE kovotojų.

„Tėti, labai norėčiau dar vieno šanso tau pasakyti, kaip tave myliu prieš tau iškeliaujant į kitą pusę. Tačiau tu dingai taip greitai, be jokio įspėjimo. Staigiai dingai ir nebegrįši. Man labai skauda. Bet žinau, kad tai tik skausmas ir jis praeis“, – atsisveikindamas su tėčiu socialiniuose tinkluose rašė Dwayne‘as.

Praėjusią savaitę aktorius pasidalijo dar viena praeitį menančia nuotrauka, kuri buvo užfiksuota kasmetinės mokyklinukų fotosesijos metu.

Dwayne'as Johnsonas

„Jokiu būdu šis vyrukas neišaugs į seksualiausią planetos vyrą“, – juokdamasis rašė aktorius, primindamas apie tai, kad 2016-aisiais žurnalas „People“ jam įteikė seksualiausio metų vyro titulą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)