Kai aktorius pasirodė Velso pokalbių laidoje „The One Show“, kur pristatė savo naujausią projektą „The Queen‘s Gambit“, visus nustebino itin jaunatviška išvaizda – kaip juokauja komentatoriai, tarsi būtų išsimaudęs jaunystės eliksyre.

Laidos vedėjoms aktorius papasakojo apie gėdingus sunkumus, su kuriais susidūrė, kai Otavoje, Kanadoje, panoro nusipirkti alaus: „Ten turėjau gauti vizą, tad teko priduoti pasą. Grįždamas į viešbutį, praėjau pro smagų barą. Pamaniau išlenksiu bokalą alaus, sušilsiu, vieta atrodė tikrai puiki. Užeinu ir suprantu, kad neturiu asmens dokumento, nes ką tik jį pridaviau. Labai norėjau to alaus, taigi prisėdau, bandžiau kalbinti barmeną, bet jis nepasidavė. Teko telefone IMDB svetainėje susirasti save – rodžiau jam nuotraukas, sakiau štai įrodymas. Štai mano nuotrauka, štai mano vardas, štai kiek man metų“.

Visgi aktoriaus pastangos nusipirkti bokalą alaus buvo bevaisės – nors baro personalas ir smagiai pasijuokė, parduoti pintos alaus taip ir nesutiko.

„Jis paėmė telefoną, pasižiūrėjo, parodė kolegoms, visi smagiai pakrizeno, bet galiausiai pareiškė, kad manęs aptarnauti negalės“, – pasakojo jaunai atrodantis aktorius. Laidos vedėjos teigia visai nenustebusios, kad bare jam nepardavė alaus, nes T. B. Sangsteris tikrai atrodo žymiai jaunesnis, nei yra iš tikrųjų.

Po aktoriaus pasirodymo pokalbių laidoje kalėdinės romantinės komedijos „Tegyvuoja meilė“ gerbėjai tviteryje taip pat ėjo iš proto dėl jaunatviškos aktoriaus išvaizdos.

Vienas gerbėjas parašė: „Thomas Brodie Sangsteris velniškai gerai atrodo, atrodo kaip nepilnametis. Velnias, jam metai nė motais“. Kitas pritarė: „Nors Thomui Brodie Sangsteriui jau trisdešimt, atrodo kaip filme „Tegyvuoja meilė“.

Vienas laidos žiūrovas netgi pajuokavo, kad aktorius greičiausiai išsimaudė jaunystės eliksyre. Ne visi komentarai buvo tokie pozityvūs: atsirado aktorių lyginusių su vampyru, kiti sako, kad jis atrodo lygiai taip pat ir filme „Tegyvuoja meilė“, kur filmavosi būdamas trylikos.

„Thomas Brodie Sangsteris šiuo metu dalyvauja laidoje „The One Show“, tikrai neatrodo tokio amžiaus, kokio yra. Prisiekiu – maudosi jaunystės eliksyro baseine“, – rašo vienas laidos žiūrovas. Dauguma mačiusiųjų sutinka, kad aktorius atrodo kaip šešiolikos.

Pokalbių laidoje aktorius prisiminė, kaip filmavosi kultinėje juostoje „Tegyvuoja meilė“, kur vaidino Liamo Neesono personažo įsūnį Samą. Jis pasakojo apie garsiąją sceną oro uoste ir paaiškino, kad filmuojant naktį Hitrou oro uostas buvo kelioms valandoms uždarytas.

Filmo scenoje Samo personažą vejasi oro uosto apsaugos darbuotojai, o jis nori parodyti savo meilę savo klasės draugei iš Amerikos Joannai.

„Kai atskrido pirmieji lėktuvai iš Honkongo ir Japonijos, keleiviai turėjo matyti, kaip apsaugos darbuotojai vaikosi mažą vaiką. Nedrįstu spėlioti, ką jie galėjo pagalvoti“, – filmavimą prisiminė aktorius. Be to, laidos vedėjoms atskleidė ir dar vieną įdomų savo biografijos faktą: pasirodo, būdamas dešimties dalyvavo atrankoje net į kelis vaidmenis filmuose apie Harry Potterį, bet, deja, tuomet jam sėkmė nenusišypsojo.
Šiuo metu T. B. Sangsteris pristato savo naują filmą, kuriame vaidina kartu su Anna Taylor Joy. Juosta vaizduoja šaltojo karo laikus. Aktorius vaidina Benny Wattsą, o jo kolegė – našlaitę šachmatų virtuozę Beth Harmon.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)