Anapilin iškeliavo žvaigždės sūnėnas Samas Travolta jaunesnysis. Tai įvyko praėjus vos keliems mėnesiams po aktoriaus žmonos Kelly Preston mirties.

52-ejų Samas buvo J. Travoltos vyresniojo brolio Samo Travoltos sūnus.

Scenaristas Samas Travolta jaunesnysis mirė rugsėjo 23 d. savo namuose Viskonsino valstijoje, Maunt Horebe. Taip teigiama internetiniame nekrologe, kurį pirmasis paskelbė leidinys „The Sun“.

Jokių detalių apie S. Travoltos mirties priežastį neatskleidžiama, rašo dailymail.co.uk.

„Jo nepaprastai ilgėsimės, tačiau jis visada bus su mumis“, – dienraščiui sakė Samo jaunesniojo mokyklos laikų draugas Nickas Mavrostomos.

S. Travolta 2015 m. pakliuvo į antraštes – tada jis prašneko apie scientologiją ir psichologines bėdas, kurių patyrė, kai 2007 m. pasitraukė iš šios religinės bendruomenės. Jo dėdė deklaruoja pasišventimą scientologijos bažnyčiai.

Seniau jis taip pat atskleidė, kad susilaukė iš Johno įvairiapusiško palaikymo, įskaitant ir finansinį – Samas teigė, jog dėdė kas mėnesį jam skirdavo po 1800 dolerių (apie 1524 eurus).

Sūnėno netektis J. Travoltą ištiko prabėgus keliems mėnesiams po žmonos mirties: liepos 12 d. Kelly Preston, su kuria santuokoje aktorius praleido 29 metus, pralaimėjo kovą su krūties vėžiu. Jai buvo 57-eri.

Praėjusią savaitę filmo „Bulvarinis skaitalas“ („Pulp Fiction“) žvaigždė „Instagram“ prisiminė savo žmoną, kuriai tądien būtų sukakę 58-eri.

Prie 1991-aisiais įvykusių judviejų vestuvių nuotraukos ir fotografijos, kurioje įamžintos jo tėvų vedybos, 66-erių žvaigždė rašė: „Su gimtadieniu, mieloji! Radau šią savo tėčio ir mamos vestuvių nuotrauką. Kaip miela ją matyti greta mūsiškės. Myliu iš visos širdies. Johnas“.

Johnas ir Kelly susitiko 1989-aisiais filmuojant juostą „Ekspertai“ („The Experts“) ir ėmė susitikinėti. 1991-ųjų metų išvakarėse Šveicarijoje, Gštade, esančiame „Palace Hotel“ viešbutyje J. Travolta pasipiršo Kelly.

Pora susituokė 1991-ųjų rugsėjo 5 d. Tuo metu Kelly buvo antrą mėnesį nėščia – ji laukėsi pirmojo vaiko Jetto. Paryžiuje vykusi pirmoji vedybų ceremonija buvo paskelbta negaliojančia, todėl pora antrąkart žiedus sumainė Jungtinėse Valstijose – tai įvyko tų pačių metų rugsėjo 12 d. Floridoje, Deitona Biče.

1992-ųjų balandį gimęs sūnus Jettas mirė 2009-ųjų sausį. Jam buvo 16 metų. Johnas ir Kelly, vaidinusi filmuose „Jerry“is Maguire‘as“, „Dvyniai“ („Twins“) ir „Iš meilės žaidimui“ („For Love of the Game“), taip pat susilaukė dukters Ellos, kuriai dabar yra 20 metų, ir sūnaus Benjamino. Jam dabar devyneri.

Kelly kova su vėžiu iki pat jos mirties nebuvo viešinama.

2020-ųjų liepos 12 d. Johnas savo „Instagram“ paskyroje pranešė apie Kelly mirtį: „Labai sunkia širdimi pranešu, kad mano puikioji žmona Kelly dvejus metus trukusią kovą su krūties vėžiu pralaimėjo“.

Jis tęsė: „Ji atrado jėgų narsiai kovoti ir sulaukė daugelio žmonių meilės bei palaikymo. Mano šeima ir aš amžinai būsime dėkingi ją gydžiusiems Andersono vėžio centro gydytojams ir slaugytojams, taip pat visoms padėjusioms medicinos įstaigoms ir daugybei jos draugų ir artimųjų, buvusių šalia“.

„Mes visuomet prisiminsime Kelly. Dabar ketinu skirti laiko motinos gedintiems savo vaikams, todėl iš anksto atsiprašau, jei kuriam laikui kiek atsiribosime. Tačiau užtikrinu, jog artimiausiu metu, mėgindami atsitiesti, jusime jūsų palaikymą. Myliu, J. T.“ – rašė aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)