Interviu metu C. Baskin sakė, kad savo seksualumą pradėjo tyrinėti dar XX a. devintajame dešimtmetyje, kai buvo susižadėjusi su psichologu, kuris dirbo su ŽIV krizės paveiktais LGBT bendruomenės nariais, informuoja people.com.

„Visada elgiausi labai vyriškai, niekada neturėjau jokio motinystės instinkto, nežaidžiau su lėlėmis. Taigi, mane visada kankino nuojauta, kad kažkas su manimi ne taip, tik ilgai nesupratau, kas“, – savo vaikystę prisiminė C. Baskin.

„Kalbant apie biseksualus, manau, jog esame normalūs žmonės ir niekuo nesiskiriame nuo kitų“, – pridūrė ji.

Kita vertus, buvusį tigrų augintoją ir savo homoseksualumo neslepiantį Josephą Maldonaldo-Passage’ą, dar žinomą kaip Joe Exotic, kuris sėdi kalėjime, nes planavo užsakyti C. Baskin žmogžudystę, moteris pavadino „žmonijos gėda“.

„Visiškai nesvarbu, kokia yra jo seksualinė orientacija, šis vyras su žmonėmis ir gyvūnais elgėsi kaip iškrypėlis“, – piktinosi ji.

Didžiųjų kačių entuziastė ištekėjo už Howardo Baskino prieš 16-a metų. Taip pat ji buvo sumainiusi žiedus su Donu Lewisu, kuris pradingo be žinios 1997 m. rugpjūčio 18 d. ir vėliau buvo paskelbtas mirusiu.

Kai C. Baskin rugsėjo mėnesį dalyvavo šokių projekte „Dancing with the Stars“, D. Lewiso šeimos nariai nufilmavo kreipimąsi, kuriame prašė informacijos apie jo dingimą. Dabar vyro šeimos nariai siūlo 100 tūkst. JAV dolerių atlygį mainais už duomenis apie jo buvimo vietą.

D. Lewiso artimieji seniai įtaria, jog prie jo dingimo prikišo nagus C. Baskin. Dokumentiniame mini seriale J. Maldonaldo-Passage’as ją apkaltino sušėrus buvusio vyro kūną savo didžiosioms katėms.
Hilsboro apygardos šerifas Chadas Chronisteris anksčiau sakė „PEOPLE“, kad C. Baskin nėra įtariama dėl D. Lewiso mirties: „Neturime jokių įrodymų, jog galėtume ją laikyti įtariamąja.“

Neseniai „PEOPLE“ duoto interviu metu C. Baskin vėl sukritikavo, kaip buvo atvaizduota „Netflix“ mini seriale: „Aš esu visiškai kitoks asmuo, negu vaizduojamas „Tiger King“. Nesu gobši avantiūristė, nesu žudikė. Tiesiog aš kovosiu su visais, kurie netinkamai elgiasi su gyvūnais. Šiuo atžvilgiu esu nepalenkiama. Nesustosiu, kol rasiu teisėtą būdą priversti tą asmenį liautis. Šią mano savybę jie perteikė puikiai, bet visa kita tebuvo bandymas gauti daugiau pinigų iš Netflix.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)