„Kaip pasakytų Bičas (jo suvaidintas personažas garsiojoje komedijoje „Didysis Lebovskis“), paaiškėjo naujų dalykų“, – rašė J. Bridgesas.

„Man buvo diagnozuota limfoma, – tęsė Holivudo veteranas. – Nors tai yra rimta liga, man pasisekė, nes turiu puikią gydytojų komandą ir prognozė yra gera. Pradedu gydymą ir informuosiu, kaip man sekasi sveikti.“

Paskui jis parašė antrą žinutę: „Esu nepaprastai dėkingas savo šeimos nariams ir bičiuliams už meilę ir paramą. Ačiū už maldas ir geranoriškus palinkėjimus. Tik nepamirškite balsuoti, nes viskas priklauso nuo mūsų. Myliu, Jeffas.“

Limfoma – kraujo vėžys, prasidedantis limfocituose, baltuosiuose kraujo kūneliuose, kurie yra imuninės sistemos dalis, skelbia people.com. Limfocitai kaupiasi limfmazgiuose, blužnyje, užkrūčio liaukoje, kaulų čiulpuose ir kitose kūno dalyse.

Anot „Mayo Clinic“, limfomai būdingi simptomai yra neskausmingas limfmazgių didėjimas kakle, pažastyse arba kirkšnyse, nuovargis, karščiavimas, prakaitavimas naktį, kvėpavimo pasunkėjimas, svorio netekimas ir odos niežėjimas.

Neseniai J. Bridgesas iliustravo knygą vaikams „Daddy Daughter Day“, kurią parašė jo dukra Isabelle. Joje pasakojama apie įvairius nuotykius patiriančius tėtį ir dukrą. Knyga yra paremta artimu J. Bridgeso ryšiu su savo dukterimis.

Nors sėkminga aktoriaus karjera trunka beveik 50-imt metų, įskaitant septynias „Oskarų“ nominacijas ir vieną laimėtą statulėlę už vaidmenį 2009 m. filme „Pašėlusi širdis“ („Crazy Heart“), jis prisipažino „PEOPLE“, kad šeima yra didžiausias jo gyvenimo džiaugsmas.

„Laikas taip greitai lekia ir yra toks brangus, – sakė J. Bridgesas. – Nieko nėra geriau, nei leisti jį su žmonėmis, kuriuos myli.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)