„Aš laukiau ir tikėjau, kad mano gyvenime gali įvykti gražus dalykas“, – sakė M. Suvari, pavasarį susilauksianti sūnaus. – Tai jaudinanti patirtis. Netgi keista sužinoti [apie nėštumą] – iš pradžių buvo sunku patikėti.“

Aktorė teigia turėjusi įprasti prie apetito, miego pokyčių, nespausti savęs, išmokti prašyti pagalbos.

Pora susituokė 2018 m. Šių metų pradžioje jie ėmė dėti pastangas, norėdami pagausinti šeimą. Kaip sakė M. Suvari, per kelis mėnesius patyrė daug įvairių emocijų, taip pat ir nusivylimų.

„Kas rytą matuodavausi temperatūrą, stebėdavau ovuliaciją, – pasakojo ji. – Tikiesi pastoti, bet tai vis neįvyksta. Galiausiai pasijutau pervargusi, išsekusi nuo streso.

Skubėti pastoti skatino M. Suvari amžius.

„Man 41-eri, tai skamba lyg viena koja jau būčiau karste“, – teigė ji, prisimindama, kad didėjanti įtampa ir vis nesėkmingi bandymai pastoti paskatino stabtelėti ir padaryti pertrauką.

„Pajutau – daugiau nebegaliu. Stengiausi nusiteikti – bus kaip bus“, – pasakojo M. Suvari ir pridūrė, kad susitelkė į darbą, liepos viduryje išskrido filmuotis į Virdžiniją, o ten pajuto pirmuosius nėštumo požymius.

„Iš pradžių maniau, kad prastai jaučiuosi dėl skrydžio ir pasikeitusio laiko. Bet liepos pabaigoje pajutau kitokių simptomų, todėl nutariau pasidaryti [nėštumo] testą, ir – štai. Tai buvo didžiulė staigmena, visiškas stebuklas. Mes visada šito norėjome, tiesiog prieš kelis mėnesius buvau liovusis skaičiuoti, atsipalaidavau ir pasidaviau įvykių tėkmei. Juk sakoma – tada ir įvyksta tai, ko nori“, – sakė ji.


M. Suvari mano, kad įtakos turėjo ir jos pasitikėjimas savo kūnu, nepaisant aplinkinių nuomonės apie jos amžių.

„Artėjant 40-iai metų žmonės vis klausinėdavo. Tai kelia daug baimės. Prireikė daug pastangų, kad nuo to atsiribočiau, patikėčiau ir pasitikėčiau savo kūnų, leisti mano gyvenimui tekėti sava eiga“, – dalinosi patyrimais M. Suvari.

„Vienas gydytojas paklausė, ar pastojau įprastu būdu. Atsakiau: „Taip, o kodėl gi ne?“ <...> Man norėtųsi, kad moterys daugiau savimi pasitikėtų. Jei pažįsti savo kūną, jautiesi sveika, tik laiko kausimas, [kada pastosi]. Būtent taip nutiko man“, – pasakojo aktorė.

Kai atėjo laikas pirmam tyrimui ultragarsu, poros laukė nusivylimas – pasiskambinusi gydytojams aktorė sužinojo, kad dėl koronaviruso pandemijos jos sutuoktinis negalės dalyvauti tyrime.

„Pamenu, gydytojas liepė dėvėti kaukę ir ateiti vienai. Pasitikslinau: „Nejau vyrui negalima ateiti?“ Man atsakė: „Deja, ne.“ Kai vyras grįžo namo, papasakojau jam apie tai, abu nusiminėme. Aš filmavau. Bet tai – kartą gyvenime pasitaikanti proga, – teigė būsima mama. – Mes suprantame, kad privalome taip elgtis, tik atrodo, tarsi ko netektum. Šiaip ar taip, turime filmuotos medžiagos, gražių prisiminimų ir jaučiamės už tai labai dėkingi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją