Kaip rašoma people.com, aktorius (55 m.) išpublikavo savo ir C. Ferrell nuotrauką iš populiarios situacijų komedijos ir parašė tviteryje: „Patyrusi profesionalė, tikra draugė. Sukrečianti, skaudi netektis.“

„Berta, tavo namų tvarkymas buvo vertas pagarbos“, – pajuokavo jis, užsimindamas apie aktorės vaidmenį populiariame seriale.

Nuo 1974 m. aktorystės karjerą pradėjusi C. Ferrell komiškame seriale vaidino mylimą Ch. Sheeno namų tvarkytoją Bertą. Seriale C. Ferrell vadino nuo 2003 m. iki jo pabaigos 2015 m. Ji taip pat vaidino televizijos serialuose „Ranča“, „Grace ir Frankie“, „Pašėlę Tornberiai“.

77 m. C. Ferrell mirė spalio 12 d. dėl širdies sustojimo ir po to atsiradusių komplikacijų ligoninėje Los Andželo rajone Sherman Oaks, supama artimųjų.

C. Ferrell agentas neatsiliepė į „People“ prašymą pateikti komentarą.

Liepą jos vyras Arnie Andersonas sakė, kad gegužę žmona prastai pasijuto ir buvo paguldyta į ligoninę. C. Ferrell mėnesį laiko išgulėjo intensyviosios terapijos skyriuje. Pasak sutuoktinio, vienu metu 10 minučių jai buvo sustojusi širdis. Vėliau nekalbančią C. Ferrell perkėlė į ilgalaikės priežiūros skyrių, jai prijungė deguonies aparatą, buvo atliekama dializė.

Vasarį aktorė teigė žurnalistams, kad gruodį dėl inkstų infekcijos ją paguldė į ligoninę Čarlstone, Vakarų Virdžinijos valstijoje, kuri ji nuo Padėkos dienos gyveno vasarnamyje.

Infekcija pasunkėjo, C. Ferrell kelias savaites išgulėjo intensyviosios priežiūros skyriuje. Vėliau, po mėnesio ligoninėje ji grįžo namo, bet ir ten kelis kartus per dieną jai atlikdavo įvairias medicinines procedūras. Aktorė buvo sakiusi, kad vyras visą laiką buvo šalia ir nepailsdamas ja rūpinosi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)