Dabar TMZ.com skelbia, kad 69-erių Ph. Collinsas ir vėl nusprendė skirtis su 46-erių Orianne, su kuria augina du sūnus - 19-metį Nicolasą bei 15-metį Matthew. Tačiau iškilo dar viena problema: papuošalų dizainere dirbanti žvaigždės žmona nė nemano išsikraustyti iš bendrų poros namų Floridoje.

Negana to, pramogų portalo teigimu, Orianne rugpjūtį ištekėjo vėl. Už kito vyro. Moteris spėjo tai padaryti, kol jos sugyventinis buvo išvykęs koncertuoti į Las Vegasą.

Orianne Collins ir Phil Collins

Pasak dainininkui artimų šaltinių, Ph. Collinsas Orianne davė laiko iki penktadienio popietės, kad ši spėtų susikrauti daiktus ir išeiti iš namų, tačiau moteris atsisako tai daryti. Ir dar pagrasino, kad jei atlikėjas bandys iš jos atimti stogą virš galvos, ji vėl kreipsis į teismą dėl skyrybų sutarties paržiūrėjimo.

TMZ.com žiniomis, nesusitarus draugiškai, Ph. Collinsas kreipsis į institucijas dėl priverstinio buvusios žmonos iškraustymo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)