Šis filmas pažymės A. Hopkinso 60-imt darbo kino srityje metų. Laikraščiui „The Mirror“ aktorius sakė: „Gyvenimas yra laikinas. Tai yra laikina būklė, planetos nepaliksi gyvas. Ir to suvokimas suteikia didžiulės laisvės ir nuostabios ramybės“.

Savo kino karjerą A. Hopkinsas pradėjo nusifilmavęs 1960 metų seriale „A Matter Of Degree“. O kultiniu jo vaidmeniu tapo Hanibalo Lekterio vaidmuo 1991 metų filme „Avinėlių tylėjimas“.

2019 metais aktorius suvaidino popiežių Benediktą XVI „Netflix“ filme „Du popiežiai“. Šis filmas buvo nominuotas „Auksiniam“ gaubliui, „Oskarui“ ir BAFTA apdovanojimui.

Kaip ir dauguma mūsų, A. Hopkinsas anksčiau šiais metais izoliavosi. Neseniai jis padėkojo savo gerbėjams už jų paramą, kai kovą dešimt dienų savanoriškai izoliavosi. Instagrame paskelbtame vaizdo įraše aktorius atskleidė, kad laiką leido tapydamas, ir pasidalijo kai kuriais įspūdingais meno kūriniais.

„Sveiki visi, dėkoju už jūsų dosnius komplimentus ir palinkėjimus. Kaip matote, esu karantine. Man 82 metai ir radau, kuo užsiimti, – vaizdo įraše sakė A. Hopkinsas. – Pastaruoju metu daug tapiau, štai keli mano naujausi darbai. Manau, kad Niblo veikiausiai nelabai patinka mano darbai. Manau, kad jis geresnis tapytojas už mane.“

Niblo yra aktoriaus katinas.

A. Hopkinsas yra vedęs Stellą Arroyave, tačiau turi dukrą Abigail su buvusia žmona Petronella Barker. 2018 metais aktorius atskleidė, kad su dukra nebendrauja ir net nežino, ar turi anūkų.

„Neįsivaizduoju, – žurnalui „The Radio Times“ sakė jis. – Žmonių ryšiai nutrūksta. Šeimos išsiskiria, žinote. Gyvenkite savo gyvenimus. Žmonės daro sprendimus. Vienaip ar kitaip, man nerūpi. Mano atsakymas skamba šaltai. Tačiau gyvenimas yra šaltas. Vaikams nepatinka jų tėvai... Neprivalai vienas kito mylėti.“

Abigail ir A. Hopkinsas buvo trumpam susitaikę dešimtajame dešimtmetyje, kai ji atliko kelis nedidelius vaidmenis tėvo filmuose „Shadowlands“ ir „The Remains of the Day“. Tačiau skelbiama, kad nuo tada jie vargiai yra bendravę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)