Šešis kartus plaukimo krūtine pasaulio čempionė įpratusi sulaukti gerbėjų iš viso pasaulio liaupsių po jos sraute pasirodančiais idiliškais vaizdais iš Kalifornijos, kur ji šią vasarą mėgavosi saule ir pozavo pasipuošusi menkai kūną dengiančiais apdarais.

Dabar 28-erių sportininkė pirmuoju per daugiau nei dvi savaites įrašu socialiniame tinkle gerbėjus, įtarinėjusius, kad ji laukiasi arba meta sportą, patikino, kad taip nėra. J. Jefimova paaiškino, kodėl kartais susilaiko nuo įrašų gausos.


Prie nuotraukos, kurioje ji su bikiniu pozuoja prie palmių apsupto baseino, J. Jefimova paaiškino, kad nenoriai skelbdavo įžvalgas apie pasiruošimą perkeltoms Tokijo olimpinėms žaidynėms, vyksiančioms kitą vasarą.

„Aš tenoriu pasakyti, kad jei neskelbiu įrašų apie savo pasiruošimo procesą, tai nereiškia, kad nesitreniruoju, mečiau sportą ar laukiuosi. Tai mano asmeninė paskyra – galiu daryti ką panorėjusi. O kai treniruojuosi, aš dirbu, tad fotografuoju labai retai – nebent pasitaiko gražus saulėlydis ar kažkas labai juokingo“, – daugiau nei 211 tūkst. sekėjų miniai rašė olimpinių žaidynių sidabro medalio laimėtoja.


„Mano treneriui tokie dalykai apskritai nepatinka. Tad nurimkite ir pasimatysime varžybose“, – pridūrė plaukikė.

J. Jafimova per pastaruosius tris mėnesius pasidalijo akimirkomis iš plaukiojimo irklente Niuport Biče, poilsio Laguna Bičo paplūdimyje ir atostogų Havajuose.


Prie savo nuotraukų ji retai prirašo daugiau nei kelis žodžius, tačiau šįkart septynis kartus Europos čempionė aiškiai juto poreikį aptarti tam tikrus klausimus, kurių neseniai sulaukė.

Jos gerbėjų armijos reakcija buvo nežabotas palaikymas ir susižavėjimas. „Nuostabu“, – rašė vienas komentatorius.


„Daryk tai, ką reikia daryti. Treniruokis ir neleisk komentatoriams kliudyti tavo sėkmei“, – skelbė kitas komentaras.

Kiti vadino plaukikę „nuostabia“, skelbė apie savo meilę buvusiai pasaulio rekordininkei ir netgi pateikė pasiūlymų tekėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)