Paskutinei pusfinalio laidai 49 m. A. Holden pasipuošė juoda apgludusia asimetriško silueto suknele nėrinių korsetu ir ilgu skeltuku, kuris atidengė raumeningą jos koją.


Deja, dalis televizijos žiūrovų ir vėl pasijuto įžeisti, nes nėrinių korsetas buvo perregimas ir jiems matėsi krūtų speneliai.

„Gal vertėtų turėti omenyje, kad ši laida – šeimai, o ne atranka į „Playboy“, – parašė vienas įpykęs žiūrovas.

Kitas rašė: „Amanda, turiu pasakyti – pastaruoju metu rengiesi labai netinkamas sukneles šeimos laidai. Nesmagu, kad vaikams tenka žiūrėti į krūtis. Pati turi vaikų. Būk gera, rinkis tinkamesnes sukneles...“

„Turbūt sunkūs laikai, jei ji negali sau leisti viską dengiančios suknelės“, – mestelėjo kandžią pastabą žiūrovė.

Tiesa, atsirado nemažai gerbėjų, kurie gynė A. Holden.

„Kaip atsibodo kas rytą skaityti, kiek nusiskundimų „Ofcom“ sulaukė dėl Amandos Holden suknelės BGT laidoje. Palikite ją ramybėje, ji – graži moteris, o jos vilkimos suknelė – meno kūriniai“, – rašė viena A. Holden gerbėja. Kiti rašė, kad BGT laidos teisėja atrodo stulbinamai, nuostabiai.

Prieš savaitę pasipylę pikti komentarai nesužlugdė Amandos, ji linksmai atkirto ir šypsenėlių jaustukais: „Ar tikrai? Kieno speneliai yra taip arti iškirptės?“

Belieka tikėtis, kad pikti komentarai ir šį kartą neišmuš jos iš pusiausvyros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)