Apie šeimos gedulą prakalbo ir Ch. Teigen mama Vilailuck Teigen, kuri Instagrame paviešino vaizdo įrašą ir širdį spaudžiančias nuotraukas iš ligoninės, kaip atsisveikina su anūku.

„Man skauda širdį, labai tave myliu, mažyli Jackai“, – rašė gedinti močiutė.


Trečiojo vaikelio besilaukusi Ch. Teigen atsidūrė ligoninėje, kai mėnesį laiko nenustojo kraujuoti. Vėliau 34-erių modelis pranešė siaubingą žinią – ji ir jos vyras trečiojo vaikelio nesulauks.

Kartu su šiomis liūdnomis naujienomis žinoma moteris paviešino ir juodai baltas nuotraukas iš ligoninės. Jose – ašaros ir skausmas dėl netekties.

Po komplikacijų kūdikio netekusi Chrissy instagrame skelbė, kad ji su vyru jaučia tokį skausmą, kurio jiems dar neteko pajusti.

Moteris aiškino, kad medikams niekaip nepavyko sustabdyti kraujavimo, jie perpylė kraują ir darė viską, jog mažylio gyvybė būtų išgelbėta, tačiau, deja, nepavyko.

Modelis taip pat pridūrė, kad įprastai savo vaikams vardus ji su vyru išrinkdavo, kai tik šie sėkmingai išvysdavo pasaulį, tačiau šįkart viskas vyko kitaip. Garsenybių pora dar negimusį berniuką netikėtai ėmė vadinti Jacko vardu.

„Taigi jis mums bus visada Jacku. Jis dirbo labai stipriai, kad taptų mūsų šeimos nariu, jis toks ir bus, amžinai.

Mūsų Jackui – atsiprašau, kad pirmieji momentai tavo gyvenime buvo su tiek daug komplikacijų, jog negalėjome tau suteikti namų, kurių tau reikėjo, norint išgyventi. Mes visada tave mylėsime“, – jautriai skelbė Chrissy.

Tviteryje Chrissy taip pat brūkštelėjo liūdną žinutę: „Važiuojame namo iš ligoninės be vaikelio. Kaip tai gali būti tikra“.

Chrissy jau anksčiau socialinėje erdvėje skelbė apie tai, kad jai mėnesi laiko reikėjo laikytis lovos režimo. Nors stengėsi ilsėtis ir gerokai sulėtino gyvenimo tempą, sekmadienį situacija tapo itin grėsminga.

„Dvi pastarąsias savaites praleidau lovoje. Turiu omenyje, kad tikrai labai rimtai ilsėjausi. Atsikeliu tik nueiti į tualetą, o vonioje guliu du kartus per savaitę, po dušu nesiprausiu.

Kraujavau visą laiką. Nėštumas jau įpusėjo, o kraujuoju jau beveik mėnesį. Kalbame apie daugiau kraujo nei jo išteka per mėnesines. Tai nutinka daugeliui nėščiųjų, tačiau maniškis kraujavimas – labai gausus.

Kaskart nuėjus į tualetą – kraujas. Tiesą pasakius, galėčiau ten atsigulti ir visada tekėtų kraujas“, – atvirai savo instagramo istorijose pasakojo Ch. Teigen.

Pora ne kartą viešai pasakojo sunkią savo istoriją, kuomet ilgai stengėsi susilaukti vaikų, tačiau vis nesisekė.

Tuomet, po dirbtinio apvaisinimo ir su tuo susijusių kančių, jiems gimė dukra, o vėliau – sūnus.

J. Legend ir Ch. Teigen susituokė 2013 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)