2020 metų rugpjūtį Uola kartu su savo verslo partnere Dany Garcia įsigijo sunkumų kamuojamą futbolo lygą „The XFL“, už pirkinį paklojo 15 mln. dolerių. Uola ir D. Garcia taip pat įkūrė prodiuserinę kompaniją „Seven Bucks Companies“ ir sukūrė „Gelbėtojų“ perdirbinį, filmus „Jumanji: The Next Level“ bei „Jungle Cruise“, rašo „Newsweek“.

Ir tai dar ne viskas. D. Garcia su D. Johnsonu įgyvendino ir dar vieną labai svarbų – bene svarbiausią – projektą: 2001 metais jiems gimė dukra Simone. Taip, jūs viską perskaitėte teisingai: iš Kalifornijos kilusio sportininko ir aktoriaus studijų laikų meilė ir buvusi žmona dabar yra jo verslo partnerė.

Poros meilė baigėsi dar 2007 metais (oficialios skyrybos įvyko po metų). Santuokoje jie išgyveno dešimt metų. Nuo 2008 metų D. Garcia yra Uolos vadybininkė ir verslo partnerė.

Taigi, jeigu Uola ir D. Garcia taip puikiai sutaria, kodėl jie išsiskyrė? Ir dar svarbiau – kaip jiems pavyko išlikti draugais?

Holivude vykstančios skyrybos jau seniai nieko nebestebina ir naujiena apie skirtingais keliais sukančią dar vieną garsenybių porą nebekelia ažiotažo. Tik vienas dalykas pasitaiko itin retai – kai buvę sutuoktiniai ir toliau kartu sėkmingai vysto verslą.

Uolos ir D. Garcios atveju tokia schema veikia tiesiog idealiai. 2017 metais D. Garcia žurnalui „Marie Claire“ sakė: „Dauguma žmonių po skyrybų nebesikalba. Užgula tamsa. Mūsų atvejis kitoks. Mes į tą kelią leidomės kartu. Kartu pakeitėme ir santykių pobūdį, jie transformavosi, bet nenutrūko. Kalbėjomės kiekvieną dieną, po daug kartų – ne tik apie reikalus, verslą, bet ir tai, ką išgyvename“.

Pramogų pasaulyje skyrybos neretai reiškia didžiulę žalą karjerai ir finansinius nuostolius, tad šių dviejų žmonių pavyzdys tikrai įkvepia. Nors D. Garcia ir neatskleidžia tikrosios skyrybų priežasties, panašu, kad visi negeri dalykai, jeigu tokių ir buvo, liko praeityje.

Tik ta vidinė branda skyrybų skausmo visgi nesumažino. Uola „The Wall Street Journal“ yra sakęs, kad pirmosios skyrybos buvo skaudžios ir pridūrė: „Nebijojau vesti antrą kartą, tiesiog turėjau dvejonių ir delsiau“.

Štai kaip D. Garcia apibūdina santykius su buvusiu vyru: „Mes vienija praeitis. Patyrėme visko, nepriteklių. Bet niekada nepraradome pagarbos vienas kitam. Ta pagarba leido ir po skyrybų išlikti draugais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)