64-erių aktorė prisipažino visiškai nesigailinti dėl 2018 m. „Instagram“ paskelbto įrašo, kuriuo ji iškoneveikė S. J. Parker už tai, kad ši, kaip kai kuriems pasirodė, nenuoširdžiai išreiškė K. Cattrall užuojautą dėl brolio Chriso mirties.

Nenorėdama pernelyg gilintis į šią temą, žvaigždė „Los Angeles Times“ sakė: „Viską, ką aš pasakiau [apie Sarah], galima susirasti „Google“, tad aš raginu jus tiesiog paguglinti“.

"Seksas ir miestas" aktorė Kim Cattrall

K. Cattrall tęsė: „Jaučiu, kad tada to reikėjo, o kai apsižvalgau ir pamatau, kas vyksta aplinkui, aš visiškai nieko nesigailiu“.

Kaip primena dailymail.co.uk, filmo „Dideli nemalonumai Mažojoje Kinijoje“ (The Big Trouble in Little China) žvaigždė į S. J. Parker nusitaikė 2018-ųjų vasarį. Tai nutiko po to, kai ši viešai išreiškė užuojautą dėl Kim brolio mirties.

„Šiandien mama manęs paklausė: „Kada toji veidmainė @sarahjessicaparker paliks tave ramybėje?“ – tada „Instagram“ rašė C. Cattrall.

„Pasakysiu tau LABAI aiškiai (jei to dar nepadariau). Tu nesi man artimas žmogus. Tu nesi mano draugė. Todėl aš rašau, kad paskutinį kartą paprašyčiau liautis išnaudoti mūsų tragediją tam, jog atkurtumei „malonios merginos“ įvaizdį“, – griežtą įrašą užbaigė aktorė.

"Seksas ir miestas" aktorė Sarah Jessica Parker

2017-aisiais K. Cattrall žurnalistui ir televizijos laidų vedėjui Piersui Morganui pasakojo, kad S. J. Parker, filmuojant serialą „Seksas ir miestas“ ir du vėliau sekusius filmus, su ja „galėjo elgtis ir maloniau“.

„Nežinau, kokių problemų jai kilo – man dėl jos niekada jokių problemų nekilo“, – apibendrino aktorė.

Gandai apie pavydą ir slaptą konkurenciją bei kovas ilgai rodyto HBO serialo filmavimo aikštelėje sklandė ilgus metus ir nenutilo dar ilgai po 2004-ųjų, kai buvo parodyta paskutinioji serialo serija.

"Seksas ir miestas" aktorės

Tačiau, kalbai pakrypus apie ketverius metus trunkančius jos meilės ryšius, įvyksta transformacija – K. Cattrall tampa miela ir maloni.

Kalbėdamasi su „People“ apie savo vaikiną Russellą Thomasą, ji liejo jausmus taip, kad jos seriale „Seksas ir miestas“ vaidinamą Samanthą Jones tai būtų sukrėtę.

Nors kalbėdama apie judviejų santykius Kim, kuri nebuvo su niekuo rimtai siejama nuo 2004-ųjų, kai iširo paskutinioji santuoka, yra linkusi išlaikyti privatumą, ji tvirtina, kad Russellas „buvo vertas šio laukimo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)