Kaip buvo nurodyta koronerio ataskaitoje, staigios 53 metų G. Michaelo mirties priežastis – suriebėjusios kepenys, kardiomiopatija ir miokardo infarktas (dvi rimtos širdies problemos). Nepaisant to, ilgametis dainininko mylimasis, plaukų stilistas Fadi Fawazas, kuris su atlikėju leido paskutines jo gyvenimo dienas, turi visai kitokią versiją.

Būtent F. Fawazas tą 2016 metų Kalėdų rytą ir rado mirusį mylimąjį. Kaip pasakoja plaukų stilistas, būtent ši data G. Michaelui turėjo labai ypatingą reikšmę.

Kaip skelbia „NewNowNext“, F. Fawazas teigia, kad G. Michealo mirties priežastys nebuvo natūralios, jis įsitikinęs, kad kūrėjas pakėlė prieš save ranką. Taip vyras tvirtina remdamasis M. George‘o elgesiu ir data, kada jis mirė.

„George‘as mirė per savo mamos gimtadienį, taigi tai gali pasufleruoti atsakymų į kelis klausimus“, – teigia F. Fawazas, kurio santykiai su G. Michaelu truko nuo 2012 iki pat dainininko mirties 2016-aisiais, skelbia „The Telegraph“.

Kaip teigia buvęs G. Michaelo gyvenimo partneris, po motinos mirties 1997 metais jo mylimasis paniro į gilią depresiją, o jos gimtadienis būdavo minimas būtent per Kalėdas, tą pačią dieną, kada ir mirė G. Michaelas.

„Be to, juk jis net penkis kartus nesėkmingai iki tol bandė nusižudyti“, – pridūrė F. Fawazas.

F. Fawazo teiginiai leidžia daryti išvadą, kad, net jeigu G. Michaelas 2016 metais ir mirė dėl kepenų ir širdies ligų, iki mirties jis nesijautė laimingas ir žinojo, ką reiškia pakelti prieš save ranką.

Kaip skelbia spauda, G. Michaelas niekada neslėpė sergąs depresija, o dėl ligos kaltino 1997 metais įvykusią motinos netektį dėl vėžio ir buvusio mylimojo Anselmo Feleppos mirtį, kuris 1993 metais anapilin iškeliavo nuo AIDS komplikacijų.

Pagalbos telefonai:
Psichologinės pagalbos tarnyba Telefono numeris Darbo laikas
Jaunimo linija Budi savanoriai konsultantai 8 800 28888 I-VII, visą parą
Vaikų linija Budi savanoriai konsultantai, profesionalai 116 111 I-VII, 11:00 - 23:00
Linija Doverija (rusų kalba paaugliams ir jaunimui) Emocinę paramą teikia: savanoriai moksleiviai 8 800 77277 II–VI, 16.00 - 20.00
Pagalbos moterims linija Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos profesionalai 8 800 66366 I-VII, visą parą
Vilties linija Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos specialistai 116 123 I-VII, visą parą
Krizių įveikimo centras Konsultacijos teikiamos per Skype arba atvykus į Krizių įveikimo centrą (Antakalnio g. 97, Vilnius, http://www.krizesiveikimas.lt) 8 640 51555 I-V 16.00–20.00, VI 12.00–16.00
Skambučius į visas linijas apmoka SADM iš Valstybės biudžeto lėšų.
„Sidabrinė linija“ – draugystės pokalbiai, emocinė ir informacinė pagalba vyresnio amžiaus žmonėms. Budi profesionalūs konsultantai 8 80080020 www.sidabrinelinija.lt pasikalbekime@sidabrinelinija.lt I-V 8.00-22.00, VI-VII 11.00-19.00
Emocinė parama internetu
„Vaikų linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.lt Atsako per 36val.
„Jaunimo linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: https://jaunimolinija.lt/lt/pagalba/pagalba-pokalbiais-internetu/ Pokalbiai internetu (angl.chat) Kasdien nuo 18 iki 24 val. Emocinė parama elektroniniais laiškais "Jaunimo linijoje" neteikiama
„Vilties linija“ Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt/contact.php arba vilties.linija@gmail.com Atsako per 3 darbo dienas
„Pagalbos moterims linija“ Rašyti el. paštu: pagalba@moteriai.lt Atsako per 3 darbo dienas
Psichologinės konsultacijos Rašyti el. paštu: psyvirtual@psyvirtual.lt.Daugiau informacijos svetainėje: http://www.psyvirtual.lt Atsako per 2 darbo dienas
Pagalba nusižudžiusių artimiesiems Rašyti el. paštu: laukiam@artimiems.lt Atsako per 2-3 darbo dienas
Krizių įveikimo centre (Antakalnio g. 97, Vilnius, www.krizesiveikimas.lt) budi psichikos sveikatos specialistai, su kuriais galite pasikonsultuoti atėję arba per Messenger ar Skype be išankstinės registracijos ir nemokamai. Į budinčius psichologus bus galima kreiptis darbo dienomis 16-20 val., šeštadieniais 12-16 val. Visa papildoma informacija – puslapyje www.krizesiveikimas.lt. Pagalba nusižudžiusių artimiesiems: savitarpio pagalbos grupė, dažniausiai užduodami klausimai, literatūra ir kita naudinga informacija puslapyje artimiems.lt Vaikų ir paauglių krizių intervencijjos skyrius. Veikia visą parą. (8-5) 275 75 64.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)