Tiesa, šiandien ji jau nebe mergaitė, ir, sprendžiant iš nuotraukos, kurią neseniai paskelbė savo instagramo paskyroje, E. Wood pasikeitė tiesiog neatpažįstamai, informuoja news.amomama.com.

„Suteiksiu truputį žavesio karantinui“, – prie nuostabios nuotraukos, sulaukusios daugiau nei 2300 paspaudimų „Patinka“, parašė mergina.

Prieš nusifilmuodama populiariajame realybės šou „Toddlers and Tiaras“, E. Wood savo karjerą scenoje pradėjo būdama šešių mėnesių amžiaus, rašoma jos oficialioje interneto svetainėje.

Sulaukusi trejų metukų, ji buvo pasirinkta vaidinti trumpametražiame filme „The Angry Box“, o pasitraukusi iš „Toddlers and Tiaras“, gavo savo laidą kabelinės televizijos kanale, pavadintą „Eden’s World“.

Dar didesnė sėkmė ją aplankė suvaidinus „Universal Entertainment“ komedijos „The Little Rascals Save The Day!“ perdirbinyje.

E. Wood dalyvavo ir keliuose filmų festivaliams bei parodoms skirtuose projektuose, įskaitant „Beauty Culture and Generation Wealth“ ir „Appearances Can Be Deceptive“.

Taip pat mergina buvo kelių dizainerių drabužių modelis Niujorko madų savaitės metu. Nepaisant to, kad ji nemažai laiko praleidžia prieš kameras, E. Wood mokymosi vidurinėje mokykloje rezultatai yra nepriekaištingi.

Remiantis portalu imdb.com, E. Wood mokėsi šokio meno Misisipės valstijos pietinėje dalyje esančioje Jo Carlisle ir Blake’o Nagy Scenos meno mokykloje.

2016-aisiais ET duotame interviu mergina atskleidė priežastį, kodėl nebedalyvauja grožio konkursuose. „Tiesiog pamažu supratau, jog nebenoriu tuo užsiimti, – prisipažino ji. – Grožio konkursai buvo pradėję atsibosti, nebenorėjau dažytis ir purkšti plaukus laku.“

Pokalbio metu ji taip pat smulkiau paaiškino, kodėl pasitraukė iš šios pramogų pasaulio sferos. E. Wood tvirtino norinti ko nors pasiekti kitoje srityje. Kita vertus, ji galutinai neišsižadėjo grožio konkursų.

Merginos teigimu, ji juose dalyvaus sulaukusi vyresnio amžiaus, nes jai tai bus malonu. E. Wood net pajuokavo, kad jau įsigijo keletą suknelių, kurias galbūt apsivilks varžydamasi grožio konkursuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)