„Turėjau būti studijoje, labai to laukiau. O tada netikėtai vienai iš mano anūkių – Minnie – buvo nustatytas COVID. Jai viskas gerai, vaikas jaučiasi gerai. Laimei, aš pati neužsikrėčiau. Neužsikrėtė ir mažosios tėvas Jackas Osbourne‘as. Neserga ir mama. Sveikos ir sesutės“, - pasakojo Sh. Osbourne.

Anot Sh. Osbourne, mergaitė galėjo užsikrėsti nuo „ko nors, kas dirba su mano sūnumi“ ir sako, kad jos šeimos pavyzdys – įrodymas, kad ši liga vienodai pavojinga ir vaikams.

Viena iš laidos vedėjų, programą kuriančių kartu su Sheryl Underwood, Eve ir Carrie Ann Inaba, sako labai norinti kuo greičiau grįžti į darbus: „liko dar viena savaitė karantino ir pagaliau galėsiu išeiti į laisvę“.

O tada 56 metų Sh. Underwood jos paklausė: „Ar Jackas apie mane neklausinėjo? Man gali tekti karantinuotis kartu su juo“, Sh. Osbourne atsakė: „Jis taip pat labai liūdi, nes planavo kartu su manim vykti į studiją ir palaikyti“.

Prieš Minnie susergant koronavirusu, Sharon, Jackas, likusi šeima ir Jacko mylimoji Aree Gearhart rugpjūtį visi kartu buvo išvykę atostogų. 34 metų muzikantas tuo metu socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka, kuriai pozuoja su garsiaisiais tėvais ir savo mergina. J. Osbourne‘as augina ir dar dvi dukras, kurių susilaukė su buvusia žmona Lisa Stelly – tai aštuonerių Pearl ir penkerių Rose. Mergaitės taip pat pozavo šeimyninei nuotraukai.

Prie įrašo instagrame J. Osbourne‘as parašė: „Atostogų nuotaika! #Vasara2020“.

J. Osbourne‘as ir A. Gearhart apie savo santykius pranešė praeitais metais – jie buvo nufotografuoti praeitais metais besilaikantys už rankų „American Music Awards“ ceremonijoje. Ten jie dalyvavo norėdami palaikydami Ozzy Osbourne‘ą, kuris ant scenos lipo kartu su Post Malone ir Travisu Scottu.

O. Osbourne‘o ir L. Stelly santuoka nutrūko 2019 metų kovą, kartu jie praleido šešerius metus. Trijų dukrų globą buvę sutuoktiniai pasidalino per pusę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)